reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

zgadzam sie z katarinna ze opinie sa rozne i trzeba poprostu podchodzic do wszystkiego z rozsadkiem. mysle ze octenisept nie zaszkodzi ale warto obserwowac pepuszek i napewno przetrzec tez spirytusem chocby wlasnie dlatego zeby go wysuszyc. ale nie ma sie co trzymac jednego sposobu. trzeba byc elastycznym;-)

laktatory reczne pewnie wymagaja wiekszej wprawy ale sa delikatniejsze i cicho pracuja;-) kiedys ktoras napisala ze polozne w ż polecaja medele bo w sklepiku obok szpitala mozna go zakupic:happy: a avent odradzaja.
Mysle ze kazda z nas sama bedzie musiala znalezc dla siebie ten odpowiedni na ktorym najlepiej bedzie sie 'pracowac'.

ktos wie moze co z Marcepanowa? dalej cisz.:szok:

reklama
Kobietki u mnie bialko dzis wysokie, Tosia od wczoraj slabiej sie rusza, a moj poziom niepokoju osiagnal swoje maksimum. Mam dzis KTG z wizyta i podejrzewam, ze mnie do domu nie puszcza wiec sie pakuje, oporzadzam i gdybym zamilkla na forum to znaczy, ze jestem w szpitalu- wtedy mocno trzymajcie za nas kciuki!
Jestem mimo wszystko dobrej mysli :-).

eve - ani się obejrzysz a Tosia będzie Ci dawała popalić już po tej stronie, tak że będziesz miała Jej jeszcze dosyć ;)
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok i Mała nie dawała Ci spokoju co najmniej do 18-tki ;P

Eve trzymam kciuki :) powodzenia :-)

Oczekująca jak dobrze pamiętam Twoja Mała miała problem z łuszczącą się skórę na nóżkach przy stópkach ? kurcze smaruje wszystkim i coś lipa ;/

Ja mam ręczny avent ale stosowałam go raz w szpitalu w 3 dobie teraz Nata ściąga tyle ile potrzeba :-D
nie rozstaje się z nakadkami i da się wytrzymać ...
i koło na hemoroidy się sprawdza po porodzie :rofl2:

aaaaa dziewczyny nie kupujcie wkładek laktacyjnych z babyono są beznadziejne ! ;/ teraz zamówiłam sobie J&J zobaczymy może będą lepsze :tak:

Eve - jesteśmy dobrej myśli i liczymy, że już nie bawem z wielką radością opiszesz chwile gdy Tosia zjawia sie na świecie.
Trzymamy kciuki !!!

reklama
Do góry