reklama
koniczynka426
Początkująca w BB
A co z planem porodu? Pisałyście coś takiego przy przyjęciu do szpitala albo miałyście gotowe? Bo słyszałam, że jest coś takiego ale osobiście przy pierwszym porodzie z tym nie miałam styczności.
Cześć dziewczyny!
Jestem w 33 tyg ciąży i zastanawiam się nad porodem w Żeromskim. Tak naprawdę, to ja już nie mam pojęcia gdzie rodzić. Mój lekarz prowadzący nie pracuje w żadnym szpitalu. Można ten szpital zwiedzić? Są jakieś dni otwarte?
Jestem w 33 tyg ciąży i zastanawiam się nad porodem w Żeromskim. Tak naprawdę, to ja już nie mam pojęcia gdzie rodzić. Mój lekarz prowadzący nie pracuje w żadnym szpitalu. Można ten szpital zwiedzić? Są jakieś dni otwarte?
koniczynka426
Początkująca w BB
Na stronie szpitala pisze, że można zadzwonić, umówić się i zobaczyć oddział z salami porodowymi. Ja dziś zaczęłam 30 i chyba zdecyduję się na ten szpital. Może uda mi się zobaczyć jak to wygląda jak zapisze sie na ktg
Dzięki koniczynka za odpowiedź :* To na kiedy dokładnie masz termin? Dobra, widzę w suwaczku
To muszę tam zadzwonić i się umówić i popytać co i jak. A wiecie jak z opieką nad noworodkiem później? Dokładnie chodzi o to, że mój mały prawdopodobnie urodzi się z małą wadą i chciałabym, żeby został jak najdokładniej przebadany.
To muszę tam zadzwonić i się umówić i popytać co i jak. A wiecie jak z opieką nad noworodkiem później? Dokładnie chodzi o to, że mój mały prawdopodobnie urodzi się z małą wadą i chciałabym, żeby został jak najdokładniej przebadany.
reklama