reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

tez bym chciala juz urodzic :) mialam nadzieje ze swieta juz spedze w domu z małym a tu dupa heh jesli sie nic wczesniej nie zacznie to w piatek mam byc. na IP tylko ze byly dwie umowione przede mna na porody to kolo godzinki tyle ile ktg trwa musialam poczekac. jak myslicie czy pani doktor mowiac dzisiaj do drugiej pani doktor ze na upartego wchodzi palec miala na mysli juz rozwarcie?

reklama
Agnieszka, raczej rozwarcie, ale u mnie np było tak, że jedna pani dr uważała, że wchodzi palec, a druga, że najwyżej opuszek i że cośtam się dopiero zaczyna, więc nie nastawiałabym się jeszcze na Twoim miejscu.

jak tak dalej pójdzie, to może się spotkamy na porodówce:D

dziewczyny a którym terminem porodu Wy się kierujecie z om czy z usg z 11tc? Bo ja mam z om 16stycznia, z usg 10stycznia (zaszłam w ciążę 9dc i dziecko od poczatku jest o tydzień większe) i lekarka oszacowała termin porodu na 12 stycznia. Ja już nic nie wiem :(

Agnieszka308 myśle ze miała na myśli rozwarcie. Najwazniejsze ze juz sie cos zaczeło dziac bo u mnie wszystko szczelnie pozamykane jak narazie:):) Zobaczymy w środe czy sie cos ruszyło:-) karla4 ja sie kieruje terminem z OM, bo nikt mi innego terminu nie podał, tzn na pierwszym usg chyba wyszlo ze termin jest na 27.12 ale wielkiej roznicy nie ma bo z OM mam na 25.12

Agnieszka to tez wielkiej róznicy nie masz w tych terminach.....Baardzo chciałabym urodzic w terminie ale cos czuje ze przenosze znowu:baffled: Pierwszą ciąże przenosiłam ponad 2 tygodnie,ale moze tym razem nie będą sie tak nade mna pastwic i wezmą mnie wczesniej na oddział hehe

Agnieszka to ja poczekam cierpliwie jak Ty skończysz i ja jestem druga w kolejce.....hehe:-) Swoją droga fajnie by było jakby mozna było sobie tak zarezerwowac sale z wanną np:):) Ale to chyba w prywatnych klinikach tylko mozliwe:) Kurcze dziewczyny a nie macie takiego wrazenia ze Wam sie spojenie łonowe rozchodzi??? Bo ja juz od jakiegos tygodnia ledwo wstaje z łóżka i to nie tylko jak leże ale jak siedze to tez, a juz o chodzeniu nie wspomne:baffled: I strasznie mnie boli własnie tam na dole.....Chodze okrakiem, aż mi sie samej z siebie chce śmiac jak sie widze.

reklama
Do góry