reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Emtyskies tak rodzę w Żeromskim. Właśnie tez tak myślę, że zadzwonię w przyszłym tygodniu i sie umówię na ktg po świętach, bo w zasadzie w ten piątek mam ostatnią wizyte u gina a później dopiero 3 stycznia. Ja to bym chciała, żeby mi najlepiej zrobili ktg+usg+pomiar miednicy taki full zestaw heheh :-)

reklama
Ja też mam wizytę w ten piątek i nie wiem kiedy później każe mi moja ginekolog przyjść, bo jej między świętami nie ma i najwcześniej jest 2 stycznia. Też bym chciała taki zestaw - a jest taka możliwość? :)))

witam :) rodziłam 02.12 i mój pobyt w szpitalu trwal do 07.12 nie ma tłoku, położne super polecam ten szpital :) a kiedy rodziłam byłam sama na porodówce :)

Ja mam termin na 25 grudnia:) i tez mam nadzieje ze nie będzie oblęzenia na oddziale. Potwierdzam personel jest naprawdę wporządku, raczej nic sie nie zmieniło przez 6 lat (wtedy urodziłam tam syna:-)

A ja bylam dzisiaj rano na ktg i doznałam szoku, wszyscy super mili i wszędzie czysciutku , pięknie, rodziłam 10 lat temu i nie było jeszcze to wszystko tak zorganizowane

zadzwoniłam dzisiaj zapisać się na ktg, jestem obecnie w 35t5d i pani w poradni powiedziała mi, że dopiero w 3 stycznia, czyli to bedzie 38t1d, czy to nie za późno na pierwsze ktg Waszym zdaniem? Bo tak słyszę, ze dziewczyny chyba wczesniej zaczynają chodzić.

reklama
Do góry