reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

Emtyskies tak rodzę w Żeromskim. Właśnie tez tak myślę, że zadzwonię w przyszłym tygodniu i sie umówię na ktg po świętach, bo w zasadzie w ten piątek mam ostatnią wizyte u gina a później dopiero 3 stycznia. Ja to bym chciała, żeby mi najlepiej zrobili ktg+usg+pomiar miednicy taki full zestaw heheh :-)

reklama
Ja też mam wizytę w ten piątek i nie wiem kiedy później każe mi moja ginekolog przyjść, bo jej między świętami nie ma i najwcześniej jest 2 stycznia. Też bym chciała taki zestaw - a jest taka możliwość? :)))

witam :) rodziłam 02.12 i mój pobyt w szpitalu trwal do 07.12 nie ma tłoku, położne super polecam ten szpital :) a kiedy rodziłam byłam sama na porodówce :)

Ja mam termin na 25 grudnia:) i tez mam nadzieje ze nie będzie oblęzenia na oddziale. Potwierdzam personel jest naprawdę wporządku, raczej nic sie nie zmieniło przez 6 lat (wtedy urodziłam tam syna:-)

A ja bylam dzisiaj rano na ktg i doznałam szoku, wszyscy super mili i wszędzie czysciutku , pięknie, rodziłam 10 lat temu i nie było jeszcze to wszystko tak zorganizowane

zadzwoniłam dzisiaj zapisać się na ktg, jestem obecnie w 35t5d i pani w poradni powiedziała mi, że dopiero w 3 stycznia, czyli to bedzie 38t1d, czy to nie za późno na pierwsze ktg Waszym zdaniem? Bo tak słyszę, ze dziewczyny chyba wczesniej zaczynają chodzić.

reklama
Do góry