Emtyskies tak rodzę w Żeromskim. Właśnie tez tak myślę, że zadzwonię w przyszłym tygodniu i sie umówię na ktg po świętach, bo w zasadzie w ten piątek mam ostatnią wizyte u gina a później dopiero 3 stycznia. Ja to bym chciała, żeby mi najlepiej zrobili ktg+usg+pomiar miednicy taki full zestaw heheh :-)
reklama
E
Emptyskies
Gość
Ja też mam wizytę w ten piątek i nie wiem kiedy później każe mi moja ginekolog przyjść, bo jej między świętami nie ma i najwcześniej jest 2 stycznia. Też bym chciała taki zestaw - a jest taka możliwość? ))
Agnieszka308
Zaciekawiona BB
Wydaje mi się że robią usg jak się coś dzieje. Ja na pierwszym ktg jak byłam to mały sie mało ruszał i kazali przyjsc po poludniu wtedy zrobili ktg i usg.
martusia1977
Aktywna w BB
dziewczyny a wiecie jak teraz z tłokiem na porodówce? dużo rodzących? ja mam termin na 27 grudnia
Agnieszka308
Zaciekawiona BB
nie mam pojecia ale mam nadzieje że nie bedzie jakiegoś nawału w kazdym bądź razie pierwszy termin mam na 22 grudnia...
agniecha27krk
Zaciekawiona BB
Ja mam termin na 25 grudnia i tez mam nadzieje ze nie będzie oblęzenia na oddziale. Potwierdzam personel jest naprawdę wporządku, raczej nic sie nie zmieniło przez 6 lat (wtedy urodziłam tam syna:-)
martusia1977
Aktywna w BB
A ja bylam dzisiaj rano na ktg i doznałam szoku, wszyscy super mili i wszędzie czysciutku , pięknie, rodziłam 10 lat temu i nie było jeszcze to wszystko tak zorganizowane
zadzwoniłam dzisiaj zapisać się na ktg, jestem obecnie w 35t5d i pani w poradni powiedziała mi, że dopiero w 3 stycznia, czyli to bedzie 38t1d, czy to nie za późno na pierwsze ktg Waszym zdaniem? Bo tak słyszę, ze dziewczyny chyba wczesniej zaczynają chodzić.
reklama
E
Emptyskies
Gość
No ja idę jutro i jestem w 38 tygodniu, bo jak się zapisywałam to powiedziała mi, że wcześniej raczej się nie robi.