reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

reklama
Eve ​ja w 8 :-) to dwójka

Aga a nawet nie wiem czy ktos chodził korytarzem..

Ostatnia edycja:
ja mam na 12 stycznia i coraz bardziej zaczynam się stresować, bo jakoś nie mogę w to uwierzyć, że mogę urodzić dziecko.

Ja mam termin na 25 grudnia....tez będę rodzic na Żeromskiego. To moja druga ciąża, syna rodziłam tam 6 lat temu i bardzo sobie chwalę ten szpital. Dzisiaj byłam tam na KTG, narazie cisza, nic sie nie dzieje:-)

Ja tam wolę niech nasza poczeka do stycznia :D ale co ma być to będzie :) a na KTG można umówić się telefonicznie? Jak często chodzicie? Przy prawidłowo przebiegającej ciąży wystarczy jak zgłoszę się w 38 tygodniu pierwszy raz (a potem w 39 i 40)?

reklama
Do góry