mgielka2205
Zaciekawiona BB
witam ponawiam pytanie czy ktoraś z Was rodziła w listopadzie i jak wygląda sytuacja?? czy nadal jest tloczno???
a na kiedy masz termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam ponawiam pytanie czy ktoraś z Was rodziła w listopadzie i jak wygląda sytuacja?? czy nadal jest tloczno???
Ja rodzilam na poczatku pazdzieenika mialam walizke jedną i na wierzchu mialam rzeczy do porodu a pod spodem dla malucha,rodzilam w koszuli na tej samej sali co porod to badaja od razu dziecko potem synek byl u mnie na brzuchu przez dwie godziny a zabieraja chyba na 1 pietro na oddzial noworodkowy a ja w tym czasie jechalam juz na sale poloznicza,a synka nie bylo moze 10 min,mialam swoje ubranka ale po porodzie ubrali go w szpitalne i przy pierwszym przewijaniu ubralam go w swoje,pozdrawiam
na 25 listopada czyli za tydziena na kiedy masz termin?
Hmm, a raczej powinoo być tak, że najpierw kontakt skóra do skóry i leży sobie 2 h, a później dopiero ważenie i badanie.
Napisz proszę w co ubierają i Ty ubierałaś później malucha w szpitalu? Słyszę cały czas, że na tych oddziałach bardzo gorąco, więc wystarczy body z długim rękawem i do tego śpiochy? Czy w ciągu dnia miałaś dziecko w rożku czy pod kocykiem? Wszelki informacje mile widziane