reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Żeromskim

Ciekawa jestem czy będziesz zadowolona, bo przymierzałam się do zakupu tego smoczka, ale stwierdziłam, że przed porodem chyba nie ma co i poczekam czy będzie potrzebny. Mam nadzieję, że Twój Maluszek zdrowo rośnie. pozdrawiam

zamówiłam go wczoraj zobaczymy czy mu podejdzie a mój maluch już nie taki maluch waży 5800 a ma 6 tygodni także smok z niego :)
pozdrawiam

reklama
zamówiłam go wczoraj zobaczymy czy mu podejdzie a mój maluch już nie taki maluch waży 5800 a ma 6 tygodni także smok z niego :)
pozdrawiam

No to rzeczywiście już nie taki maluch:) a jak duży się urodził? Jakie rozmiary ubranek miał na początku a jakie teraz? Muszę zobaczyć czy nie mam za mało ciuszków, choć wiem, że wszystko zależy od tego jak duży się urodzi :)

No to rzeczywiście już nie taki maluch:) a jak duży się urodził? Jakie rozmiary ubranek miał na początku a jakie teraz? Muszę zobaczyć czy nie mam za mało ciuszków, choć wiem, że wszystko zależy od tego jak duży się urodzi :)

urodził się z wagą 3200g i mierzył 53 cm a ubranka mieliśmy na 56 i były za duże na niego teraz nosi rozmiar 62 cm.

CandyKills lub inne dziewczyny które są już po :)
Czy do szpitala potrzebny jest krem, chusteczki mokre oraz ręcznik dla maluszka?
Gdzie kąpane są maluszki, w sali gdzie leży mama, czy zabierają malce gdzieś na noworodki? Czy mama może przebywać z dzieckiem podczas kąpieli?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

CandyKills lub inne dziewczyny które są już po :)

Czy do szpitala potrzebny jest krem, chusteczki mokre oraz ręcznik dla maluszka?
Gdzie kąpane są maluszki, w sali gdzie leży mama, czy zabierają malce gdzieś na noworodki? Czy mama może przebywać z dzieckiem podczas kąpieli?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Tak krem i chusteczki sa potrzebne recznika nie mialam,a kąpane są chyba na noworodkach na pierwszym pietrze mozna byc przy kąpieli ale ja nie bylam.

reklama
Hm... bo jak kiedys bylam ogladnac to polozna twierdzila ze doslownie trzy pieluszki i chusteczki dlatego tez tak spakowalam. No nic na wypadek przygotuje :) dzieki. A nie wiesz może jak jest z tą salą z wanna bo chciałabym z niej skorzystac jesli bedzie taka możliwość ale coś mi sie wydaje że nie chętnie ją udostępniają bo jeszcze nikt kogo pytałam z niej nie korzystał :(

Do góry