reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

reklama
zarowno Endywia jak I Justa pewnie maja juz maluszki , bo Justa wczoraj miala miec podana oxy, nie?
To zrobimy tam tlok - Karuzela I ja juz jutro, Dotka dolaczy I juz :-)
chyba na wszelki wypadek nie biore jutro torby, powiem ze jade do domu po torbe I wroce popoludniu ;-) zawsze to dodatkowe pol dnia w domu I normalny obiad, co?:-)

nussa dobry pomysł nie ma co liczyć na wyżywienie w ż :-)
ja muszę być rano, ale wyżywienie mam zapewnione bo mój mąż jest szefem kuchni :-)
szkoda tylko że nie mogę czekać w domu, po cichu liczę jeszcze że córcia się zlituje i sama wyjdzie w moje urodzinki w sobote.....

Nussa mam podobny plan jak cos:-)ale mam nadzieje ze poprostu mi wody odejda...:-)

no wlasnie badanie rozwarcia auc..trudno to pewnie nic przy porodzie hahahah:-)))

pojedziemy chmara na zeromskieho dziewczyny ten weekend jest nasz!:-)

nussa dobry pomysł nie ma co liczyć na wyżywienie w ż :-)
ja muszę być rano, ale wyżywienie mam zapewnione bo mój mąż jest szefem kuchni :-)
szkoda tylko że nie mogę czekać w domu, po cichu liczę jeszcze że córcia się zlituje i sama wyjdzie w moje urodzinki w sobote.....

ale bys miala cudowny present! wlasnie sobie wyobrazilam ze wszystkie kobiety marchewka z groszkiem I ziemniaki a ty foie gras albo szparagi pod beszamelem............:-D:-D:-D:-D

Justa napewno bo trzeba urodzic do 12h od odejscia wod.wogole duzo tam ludzi dzis bylo na zeromskiego..a dziewczyny jak sie siedzi w poczekalni ktg to tam sa drzwi i jak sie je otworzy albo ktos wychodzi z tamtad to korytarz i co tam jest? porodowka chyba nie?tylko ja jak bylam zwiedzac porodowke to wchodzilam tymi drzwiami obok windy a nie tak jak na ktg sie odzie..

Nussa haha to moze zagadamy Karuzele to jej maz i nad nami sie zlituje:-))

nie bede protestowac - absolutnie! z drugiej strony ja nie jestem wymagajaca, uwielbiam ruskie. Ale juz kiedys pisalam, jestem z mezem umowiona ze mi bedzie przywozil kanapki ( bo w szpitalu bulka z maslem tylko w niewielkiej ilosci) I cos dobrego na obiad. Wiec co do cateringu sie dogadamy:-)

Mnie tam badanie rozwarcia nie bolało :-p Ani przed ani w trakcie porodu:-p
Więc nie stresujcie się- nie zawsze boli :)

Mi mąż dowoził kanapki, bo jak dla mnie to śniadanie było strasznie późno i do tej chyba 8 umierałam z głodu:-p Na resztę nie narzekałam, ale pół życia w internacie mieszkałam więc do takiego jedzenia byłam przyzwyczajona ;)

Dotkaaa... bo ciągle Piotrusiowi opowiadam o Twojej Zuzi :) Także już się chłopak nie może koleżanki doczekać tak samo mocno jak i Ty :)

reklama
Dotka, lepiej miej nadzieję na normalną akcję porodową, żadne tam odpłynięcie wód. Ponoć taki "poród na sucho" jest gorszy od tego normalnego, bardziej bolesny.

Do góry