reklama
Szczepionki w szpitalu sa 2: WZWB pierwsza dawka i gruzlica. Co do skladu to nie pomoge, ale możesz poszperac na tej stronce, jest duzo fajnych informacji na temat szczepień i w ogóle szczepionek: Szczepienia ochronne: Pediatria - Medycyna Praktyczna: Lekarze pacjentom
Zamia, ze mną na sali leżała dziewczyna i do niej przyszedł mąż z 5-letnim synkiem i nic położne nie mówiły, jeszcze przyszły i pytały sie jak ma na imię i czy braciszek mu sie podoba . z tego co mowili na Sz.R. nie polecają zeby dzieci do 8 r.ż. wchodziły na odział i odwiedzały mamy.
Zamia, ze mną na sali leżała dziewczyna i do niej przyszedł mąż z 5-letnim synkiem i nic położne nie mówiły, jeszcze przyszły i pytały sie jak ma na imię i czy braciszek mu sie podoba . z tego co mowili na Sz.R. nie polecają zeby dzieci do 8 r.ż. wchodziły na odział i odwiedzały mamy.
Szczepionki w szpitalu sa 2: WZWB pierwsza dawka i gruzlica. Co do skladu to nie pomoge, ale możesz poszperac na tej stronce, jest duzo fajnych informacji na temat szczepień i w ogóle szczepionek: Szczepienia ochronne: Pediatria - Medycyna Praktyczna: Lekarze pacjentom
Kalita dzieki za info. Mozesz napisac czy Ty swoja Córke szczepilas szpitalna szczepionka czy swoja?
ooo no prosze, jeszcze urodzisz w terminie
swoja droga swietna data 13.07.13 - szczesliwa! no I pogoda sie zrobila bardziej przyjazna do porodu...
do konca tygodnia ma byc taka temperatura, wiec naprawde mozna sie skusic na poródswoja droga swietna data 13.07.13 - szczesliwa! no I pogoda sie zrobila bardziej przyjazna do porodu...
Kalita dzieki za info. Mozesz napisac czy Ty swoja Córke szczepilas szpitalna szczepionka czy swoja?
Judka my szczepilismy swoja- engerixem. Moja tesciowa jest pediatra i mowila ze engerix jest lepszy, a skoro sama tak mowila to nawet nie wnikałam w czym ta lepszosc sie przejawia tylko od razu wzielam recepte . Kiedys słyszałam ze podobno zawiera mniej rteci, ale jak jest naprawde to ci nie powiem.
Nussa ale fajnie:-) ja tez juz po ktg oczywiscie sie spoznilam bo taki korek na rybitwach ze dramat...mala usnela na ktg i czulam tylko 3ruchy przez.prawie 40minut ale jakies lekkiee skorcze wyszly...pozniej badala mnie i mam 1,5rozwarcia pelna gotowosc do porodu.. jak wlozyla mi palucha to myslalam ze ja ugryze jaaakkk to bolalo ...a mowi ze nie bedzie mocniej wkladac bo wody odejda(zaluje ze ja nie poprossilam zeby przycisla haha) mowi ze prawdopodobnie w weekend sie.spotkamy...a jak nie to w pon na ktg i po ktg decyzja czy oxy czy co...:-) dobry humor mam musze zmolestowac M na jakis seksik i kebaba z wieliczki hahahha
reklama
Nussa mowie Ci bedziemy rodzic w tym samym czasie he:-)
endywia pisz ze co bo ciekawe jestesmy pewnie juz masz szkraba przy sobie!
aaa i pytalam o to usg ona mowi ze jak mnie beda przyjmowac to zrobia usg jeszcze parenascie razy i ze usg klamie lol hahahahh....(z waga) kazala mi nasiusiac do pojemnika i zrobia badanie.bialka chyba.czy cos?:-)
endywia pisz ze co bo ciekawe jestesmy pewnie juz masz szkraba przy sobie!
aaa i pytalam o to usg ona mowi ze jak mnie beda przyjmowac to zrobia usg jeszcze parenascie razy i ze usg klamie lol hahahahh....(z waga) kazala mi nasiusiac do pojemnika i zrobia badanie.bialka chyba.czy cos?:-)