reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Żeromskim

nie no nie przejmuje sie,tym bardziej ze gin mi mowi ze idealnie.przybieram na wadze (co za komplement) hehhe:-)) noo przy kp to dziec wszystko wyssie...:-)i tak po pologu mam zamiar sie ruszyc gdzies na basen czy fittnes jednak :-) aaaa z ta dieta przy kp to mam zamiar jesc wszystko (wiadomo oprcz fasolo bobu czy tam czegos co faktycznie nie mozna)i obserwowac mala czy bedzie ja cos uczulac...z tym ze ja wogole jestem bardzo wybredna do jedzenia i duzo nie jem wiec jak jeszcze bym miala.zrezygnowac z kotleta(tylko i wylacznie z cycka)to chyba bym jadla marchewki tylko:-) zobaczy sie..

czy ktoras byla na wysoluchow w tej hurtowni bajka czy jakos tak? musze kupic laktator i podgrzewacz a ceny z hurtowniach a allegro to przepasc eh..a nie chce mi sie z allegro zamawoac::)

reklama
Tak widze, że z perspektywy czasu, to ta moja chyba jakos przewrazliwiona jest , ale pewnie wie co robi.
Ja bylam i kupowalam różne rzeczy na starowislnej i sw. Kingi, ale jeszcze za laktatorem sie nei rozgladalam, tzn wczesniej na tym forum wyczytalam cos o Madeli czy jakos tak. Położna mi mówila, że nie trzeba miec na poczatku swojego, a jesli bedzie potrzebny to w aptece kolo szpitala mozna kupic w sensie mąż :-)

no podobno madeli fajny tylko w tej aptece przy szpitalu sie nie oplaca kupowac..w szpitalu tez sprzedaja ale pewnie drogie..a ja chce na poczatek jakis w miare tani (chociaz medela w rozsadnej cenie wchodzi w gre wiadomo) mialam wczesniej nie kupowac(i tak pewnie dokupie po albo M kupi i dowiezie..czy juz w domu) ale widze po "znajomych" kolezankach z.innego watku ze sir przydadza...zobaczy sie :-) z podgrzewacza tez misze sie zaopatrzyc ale to tez mozna pozniej:-)

czy ktoras byla na wysoluchow w tej hurtowni bajka czy jakos tak? musze kupic laktator i podgrzewacz a ceny z hurtowniach a allegro to przepasc eh..a nie chce mi sie z allegro zamawoac::)

Ja tam kupowałam wózek. Ale jeśli chciałabyś tam jechać to nie ma sensu bo to jest malutki sklepik i na stanie maja niewiele rzeczy, także najlepiej zamawiać. Jak ich polubisz na fb to dostaniesz jakiś tam rabat, no i też za każdy zakup dostajesz punkty (10 zł = 1pkt) za co później możesz zrobić zakupy u nich. U nas za wózek się dostało trochę punktów :-)
O Medeli to ja już mam zapisane, że ktoś polecał Lactaset ale ja póki co nie kupuje no bo może się jeszcze okazać że na przykłąd elektryczny bardziej by mi się przydał, więc się wstrzymuje i czekam na poradę położnej :) Aha i ten model podobno był w dobrej cenie w aptece słonecznej przy Ujastku :-)

dzieki:-) zobacze jak mnie najdzie to kupie jak nie to sie wstrzymam..i co zadnych porodow u nas?:p
Endywia cos sie nie odzywa, ale pewnie przez ekipe na patologii - pisała, że fajne dziewczyny jej sie trafiły :)
Ktos ma w ogole termin na sierpien? czy wszystkie Mamuski sa na lipiec?

no pewnie tak,niech jej szybko czas leci bo wyobrazam sobie takie lezenie w szpitalu a tam pewnie taaaakkkii skwar jak w sali do ktg eh..:-)

w ogole cos mało dziewczyn sie odzywa. Jak zaczelam jakis czas temu czytac to forum to duzo wiecej osób było.
Tak sie ostatnio zastanawialam, kupilyscie lub kupujecie moze jakas kołderke z poduszka do wózka, czy jakims kocykiem albo pieluszka bedziecie wyscielac wózek/gondole? aaaa i ostatnio zastanawialam sie czy prac rożek dla małej i ochraniacz na łózeczko, ale wypralam tylko rozek.

reklama
sama elita sie odzywa haha:-) nie no moze ktos jeszcze dolaczy?niewiem...wszystkie co sie odzywaly przeniosly sie chyba na watek o pogaduchach z zeromskiego...

hm ja rozka wogole nie mam i nie kupuje...mam lozeczko turystycznr graco wiec tez nie mam ochraniacza ale pewnie bym wyprala...
a co do gondoli to moja ma taki material dziwny niby mozna dziecia klasc na nim ale jednak bede podkladac kocyk taki cienki zeby nie "grzal"za mocno albo pieluche:-)

jakie wozki macie?ja navingtona cadeta:-)

Do góry