reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Żeromskim

Te regularne skurcze to jakby były znaczące by Cię nie wypuścili, ja mam takie często a mówią ze przepowiadajace i macica ćwiczy..
Strasznie dziwi mnie ze z takim rozwarciem Cię wypuścili.. Może to przez to, ze to nie jeszcze termin..
Ja miałam w nocy co 3 min dostałam przeciwbólowa kroplówke, która miała pomoc rozwarciu, po niej zasnelam i cisza.. Ale na badaniu szyjki już nie ma prawie i jakieś rozwarcie się tworzy.. Więc dalej czekam..

reklama
kiwisia, tel. do rejestracji KTG 12 622 94 17
tak szpital w 2011-2012 roku przeszedł remonet i sale porodowe i poporodowe sa nowiutkie. poporodowe sa 2 i 3 osobowe z łazienkami.

edit: aa na ktg po skończonym 37 tc więc możesz się już zapisywać :) a jak rodziłaś już to karty nie trzeba zakładac

Endywia a mialam pisac ze pewnie maluszka masz.juz przy sobie...

no wydaje mi sie ze wypuscili nusse bo to nie tp...

Hej dziewczyny,

Mam do was prośbe o pomoc - mianowicie poszukuje bezskutecznie nr tel. do rejestracji na KTG. Proszę Was tez o info czy jeśli zadzwonię dzisiaj (jestem w 37t 3d) to mnie nie spławią? Czytam forum i widzę, że w Żeromskim trochę się pozmieniało.
Siedem lat temu rodziłam tam córcię sn - położną i poród wspominam bardzo dobrze, gorzej opiekę po (wtedy sale były nawet po 7 łóżek, dziki tłum odwiedzających na sali nie pomagał w dochodzeniu do siebie), łazienki były takie, że stach było wchodzic:no:
Czy dobrze rozumię, że obecnie są małe salki i łazienki przy salkach?
Z góry Wam dziękuje :-)

ja dzwonilam pod numer podany na stronie internetowej jako poradnia ginekologiczna, bo I tak musisz wtedy zalozyc karte. napewno cie nie splawia, pewnie dostaniesz termin w nast tyg bo na ten juz chyba nie ma,.....

Te regularne skurcze to jakby były znaczące by Cię nie wypuścili, ja mam takie często a mówią ze przepowiadajace i macica ćwiczy..
Strasznie dziwi mnie ze z takim rozwarciem Cię wypuścili.. Może to przez to, ze to nie jeszcze termin..
Ja miałam w nocy co 3 min dostałam przeciwbólowa kroplówke, która miała pomoc rozwarciu, po niej zasnelam i cisza.. Ale na badaniu szyjki już nie ma prawie i jakieś rozwarcie się tworzy.. Więc dalej czekam..

tez mysle ze to przepowiadacze, ale lekarka powiedziala ze z takim rozwarciem mozna nawet tydzien chodzic spokojnie. tak jak pisalam w piatek mam KTG w szpitalu a jeszcze w czw wizyte u swojej gin wiec zobaczymy..... ale zawsze to lepiej czekac na akcje w domu

kiwisia nawet jak zadzwonisz na oddzial czy gdziekolwiek to Ci Pani poda numer na ktg..i zapisza.cie napewno ale na przyszly tydz bo w tym juz ciezko napewno tak jak dziewczyny pisaly...

no tak jak wesolutka napisala szpital po remoncie...

reklama
Dziewczyny ja mam na jutro na 8.15 ktg więc możecie zadzwonić ze chcecie za mnie.. Bo ja jestem na patologii juz :)
Ja przynajmniej mam fajna ekipę na sali więc już nie marudze ;)
Dam znać wieczorem co i jak.
Ale ruch w szpitalu jak na marszałkowskiej ;) miejsc nie ma i znów dzieci na patologii leżą :(

Do góry