reklama
Kurde, to teraz zgłupiałam. Byłam dzisiaj na badaniu GBS w Medicover i położna która pobierała mi wymaz mówiła, że zawsze sie robi z jednej dziurki, bo jak mam w pochwie to i w drugiej tez bedzie. Moja ginekolog mówiła, że maja mi z dwóch pobrac bo w pochwie moze nie byc, ale w tej drugiej moze byc. No ale jak polożna mówiła, że wszystkim ciezarnym tylko z jednej pobiera to sie kłocic nie bede. Myslicie, że to jakis problem? Czy w szpitalu moga zwrócic na to uwage?
ja widzialam zapis KTG wiec wiedzialam ze sa skurcze, lekarka mnie przebadala ale USG nie bylo, pewnie gdyby bylo cosine tak albo chccialabym zostac w szpitalu to wtedy. Wogole sie nie denerwuje, ale jestem zaskoczona - nastawilam sie na ' za 2 tygodnie'.... a sama Dotkaa wiesz jak to jest jak sie juz nastawisz.
odnosnie parking - nie mam pojecia - mam info ze na czas porodu jest za darmo.
odnosnie GBS- za pierwszym razem w 35 mialam z pochwy I byl+, teraz mialam z obu I jest ujemny. ponoc sie to zdaza, ale I tak lepiej wtedy podac antybiotyk
odnosnie parking - nie mam pojecia - mam info ze na czas porodu jest za darmo.
odnosnie GBS- za pierwszym razem w 35 mialam z pochwy I byl+, teraz mialam z obu I jest ujemny. ponoc sie to zdaza, ale I tak lepiej wtedy podac antybiotyk
nussa to rudej nie bylo?:-) to faaaajnie..no ja sie nastawiam na sylwestra z porodem lol...
a czuje sie jak rozwarcie sie robi czy nie bardzo?
ja nic kompletnie!! nie czulam, dopiero teraz w domu czuje nacisk jakby glowka napierala - moze to po tym badaniu? nie jest to przyjemne jak tak gleboko bada.
jak Cie dzis wezmie to nawet sie nie zorientujesz;-)
acha, nie bylo Rudej - jakas baaardzo fajna starsza lekarka....
Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny,
Mam do was prośbe o pomoc - mianowicie poszukuje bezskutecznie nr tel. do rejestracji na KTG. Proszę Was tez o info czy jeśli zadzwonię dzisiaj (jestem w 37t 3d) to mnie nie spławią? Czytam forum i widzę, że w Żeromskim trochę się pozmieniało.
Siedem lat temu rodziłam tam córcię sn - położną i poród wspominam bardzo dobrze, gorzej opiekę po (wtedy sale były nawet po 7 łóżek, dziki tłum odwiedzających na sali nie pomagał w dochodzeniu do siebie), łazienki były takie, że stach było wchodzic
Czy dobrze rozumię, że obecnie są małe salki i łazienki przy salkach?
Z góry Wam dziękuje :-)
Mam do was prośbe o pomoc - mianowicie poszukuje bezskutecznie nr tel. do rejestracji na KTG. Proszę Was tez o info czy jeśli zadzwonię dzisiaj (jestem w 37t 3d) to mnie nie spławią? Czytam forum i widzę, że w Żeromskim trochę się pozmieniało.
Siedem lat temu rodziłam tam córcię sn - położną i poród wspominam bardzo dobrze, gorzej opiekę po (wtedy sale były nawet po 7 łóżek, dziki tłum odwiedzających na sali nie pomagał w dochodzeniu do siebie), łazienki były takie, że stach było wchodzic
Czy dobrze rozumię, że obecnie są małe salki i łazienki przy salkach?
Z góry Wam dziękuje :-)