reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

gdzie można dowiedziec się co potrzebne jest do porodu? (chodzi mi o badania i rzeczy dla matki i dla dziecka). Termin mam na 17 maja

reklama
dziewczyny czy są jakieś dni otwarte w Żeromskim? mozna zobaczyć sale porodowy i przedporodowe?

Można tam zadzwonić 30-60 min wcześniej i zapytać czy jest taka szansa w danej chwili, jak mają duży ruch w porodach :D to nie ma takiej możliwości. Ja ostatnio podeszłam po badaniu KTG, ale się nie udało, ponieważ mieli akurat cesarkę.

ja też 39 tygodniu , tylko mnie martwi bo w czwartek mam termin ale lekarz nie wysłał mnie na KTG i nie wiem czy to normalne:confused:
czy jak się idzie na KTG to trzeba mniec skierowanie? i jak długo się czeka?

Ja chodzę od 37 tygodnia raz w tygodniu, nie trzeba mieć skierowania, dzwonisz do szpitala i pytasz kiedy mają wolny termin, w Żeromskim trochę czekałam na pierwsze badanie a potem już sami zapisują co tydzień. Może warto gdzieś zadzwonić i pójść na własną rękę. W Siemiradzkim na pewno są krótsze terminy :) A jak często chodzisz do swojego lekarza?

reklama
Do góry