reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Wszystkim zainteresowanym:

Mother & Baby

Warto podpatrzec nowe rozwiązania w wielu kwestiach, można dostac różne probki i skorzystac z USG 3D :)
Tyle,z etrzeba sie wczesnie rano zapisac :)

Moja dzidzia juz jest bardzo nisko i pewnie juz niedługo przyklei się po drugiej stronie brzuszka ;)

Pozdrawiam :-)

reklama
Z tego co widziałam czekając wczoraj na badania to wydaje mi się, że wypożyczają.

Dziewczyny mam jeszcze do Was pytanie: czy któraś z Was umawiała się na wizytę do Poradni Ginekologicznej w Żeromskim? Mam się tam w przyszły wtorek zgłosić na kontrolę u dr. Moskały. Dzwoni się tam normalnie i mówi, że na konkretny termin miało sie przyjść ? ;-)

Ostatnia edycja:
A czy to musi być stricte koszula nocna czy może być jakaś koszulka?

Może byc podkoszulek chłopa ;) i tak się ubabra i idzie do wywalenia:)

Dziewczyny mam jeszcze do Was pytanie: czy któraś z Was umawiała się na wizytę do Poradni Ginekologicznej w Żeromskim? Mam się tam w przyszły wtorek zgłosić na kontrolę u dr. Moskały. Dzwoni się tam normalnie i mówi, że na konkretny termin miało sie przyjść ? ;-)

Masz do Moskały telefon? Może przedzwoń do Niej i dopytaj co i jak:) a jak nie to do tej iPoradni przedzwoń sobie wcześniej i powiedz co i jak:)

Ja mam termin na koniec września, więc mam nadzieję, że do tego czasu to już na pewno będzie całość odremontowana dostępna, bo póki co, to coś obsuwę mają
ja mam na początek września.spoko,do tego czasu to już na pewno wszystko bedzie grało i buczało:-D

dziewczyny a po porodze położne daja dzidziusia na skóre?chodzi mi o ten kontakt skóra do skóry.bo jak tak to chyba lepiej kupic sobie do porodu jakas koszula z troczkami albo guzikami z przodu.bo jak wezme koszulke mojego chłopa to nie da rady tak malenstwa położyć.co sądzicie?

Ostatnia edycja:
spokojnie madzieńka87 ... w czymkolwiek będziesz i tak położą dziecko na piersi - poprostu wyżej podciągniesz koszulkę :) już rodziłam w Żeromskim i tak było, więc bez obaw, bo jest bardzo intymnie (jak leżysz to nakładają prześcieradło na brzuch i tylko personel "ma wgląd" na całą resztę ;) )

spokojnie madzieńka87 ... w czymkolwiek będziesz i tak położą dziecko na piersi - poprostu wyżej podciągniesz koszulkę :) już rodziłam w Żeromskim i tak było, więc bez obaw, bo jest bardzo intymnie (jak leżysz to nakładają prześcieradło na brzuch i tylko personel "ma wgląd" na całą resztę ;) )
no to mnie uspokoiłaś.wezme w takim razie jakas zwykłą koszulke:-)

Weźcie na wszelki wypadek ze 2 koszule, jak mi pęcherz płodowy przebili i wody zaczęły odchodzić, to się musiałam 2 razy przebierać i dodatkowo chodzić pod prysznic;-)

reklama
Do góry