reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

ja też 2w1 i ani widu ani słychu :|

Wesolutka żeby to tak mozna było powiedzieć "chce rodzić" i pyk! akcja rozpoczeta :-D, a tu chetnych conajmniej z pięć a dzieciaczki w brzuchach nadal :D. co do osobnego wątka z relacjami porodów to musze powiedzieć ze bardzo pomysl mi sie podoba. Zdecydowanie łatwiej było by szykac relacji, bo w chwili obecnej przedzieranie sie przez 400 stron to nie lada wyzwanie ;-)

Aska napisz jak po ktg i czy byłaś badana.

Edita, Girin za was trzymam kciuki bo wy juz bezczopowe jesteście wiec "nie znasz dnia ani godziny" :)

Margosia, odezwij sie :). Mam nadzieje ze skoro cie nie ma to już tulisz bobaska :happy2:

reklama
girin to kiedys moze do nas dolaczysz z maluchem na spacerek?:p

kalita przypomina sie watek lutowo marcowy gdzie tez nas tyle bylo i wszystkie po terminach :)

ooooo Margosia trzymam kciuki :))

Cześć Dziewczyny,

Dołączam dziś do wątku bo też planuję poród w Żeromskim i to równo za miesiąc bo termin mam na 11 lipca. Znajdę tu kogoś z kim się być może spotkamy na sali?? :)
Jejku jak tak czytam Wasze wyznania jak już jesteście "na dniach" to mi się mój miesiąc oczekiwania wydaje wiecznością :)

Byłam już na zwiedzaniu Żeromskiego i wszystko fajnie poza tym brakiem łazienek na porodowych :( Chociaż ciężko mi ocenić czy to aż tak potrzebne bo to mój pierwszy raz. A powiedzcie mi bo jakoś to przeoczyłam - w poporodowych salach są toalety czy tylko ta na korytarzu?

Pozdrawiam!

Ale luksus teraz w Żeromskim. Jak syna urodziłam to łazienka była jedna na całe piętro...i kto miał pokój na przeciwnym końcu korytarza to miał spacerek. No i nie ma co ukrywać że stan łazienek pozostawiał wiele do życzenia.
W szoku właśnie byłam jak w marcu byłam koleżankę odwiedzić jak teraz tam ładnie i wygodnie.
Choć trzeba przyznać, że czy te nowe sale z łazienkami, czy te wcześniejsze zawsze w Żeromskim było czyściutko.

Dziewczyny oby te małe uparciuszki zechciały w końcu wyjść &&&

Witam. Na KTG cisza... Oczywiście błysk w oku dr Rudej, który trwał może z sekundkę i już wszystko jasne "zapis prawidłowy, następne KTG w poniedziałek". Żadnego badania nie było... Ech. Idę w piątek do Gina swojego, którego miałam szczerą nadzieję, już nie zobaczyć. :wściekła/y: Chyba, że Tymek wysłucha narzekania matki i się zbierze.
Mąż wściekły na dr Rudą, uwierzył mi wreszcie, że z Nią tak jest. Wcześniej mówił, że to nie możliwe żeby takie rzeczy się działy w poradni przyszpitalnej.
Jedyny "plus" dzisiejszej wizyty,to wyniki na obecność paciorkowca. Uff nie mam tego paskudztwa.:-)

Edita87
user-offline.png
Ja byłam w poradni około 11.30 z Mężem.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, kiedys Wam pisałam, że jakos tej Pani dr. nie ufam i nie wierze, mam powody o ktorych nie chcialam pisac, bo to jakby nie moja historia i nie wiedzialam czy ten ktos sobie życzy...ale weszłam dzisiaj na znanylekarz.pl

Własnie weszłam na znanylekarz i przeczytalam komenatrze . Też zawsze po ktg wizytuje mnie Ruda , hmm i w sumie myślałam do tej pory , że jak nic się nie dzieje to może tak jest ok jak ona robi. Ale kurcze przestraszyłam się !! Ja tez zaraz będę przeterminowana i to co przeczytałam mnie przeraziło. Kiedy muszą zacząć wywoływać porod po przeterminowaniu? Kiedy przymują do szpitala , dopiero po skończonym 42 tyg?
Girin a co Tobie powiedzieli w szpitalu , bo widzę , że jestes przeterminowana ?

reklama
Mam jeszcze pytanie ,jakie są ruchy Waszych maleństw ? Bo mój coś intensywniej się rusza , a naczytałam się , że pod koniec raczej są to mniejsze ruchy. Stąd moja obawa , żeby nie okręcił się pępowinką :(

Do góry