SoszkA_KrK
Zaangażowana w BB
ja tam miałam CC i jestem strasznie zadowolona z pobytu w tym szpitalu !! :-) a Pani Basia położna no poprostu prze kobietka daje czadu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja rodziłam na żeromskiego i moge powiedziec ze jesli chodzi o szpital to super atmosfera tez miła,położna rewelacyjna,lekarze także,pielęgniarki były na każde zawołanie,jedyny minus jaki mi sie przytrafił to pomulenie wyników badan mojej córki z innym dzieckiem,przez co spedzilismy 2 tygodnie w szpitalu,mała dostawała niepotrzebne zastrzyki,a na koniec zamkneli nas w izolatce,na koncu były tylko przeprosiny,ale to juz tylko wina lekarki która badała moje dziecko
Dziewczyny,
Jak jest teraz z zzo w Żeromskim? Dają na życzenie?