Dziewczyny, czy któraś z was ma problemy z ciśnieniem? w sensie niskie, a nawet bardzo niskie. Jestem w 9 miesiącu i w sumie zaczynam się zastanawiać czy 90/60, a nawet niższe cały czas to dobrze??- moja gin stwierdziła, że mogłoby wreszcie wzrosnąć- więc sama nie wiem co o tym myśleć
reklama
Cześć dziewczyny!
Gratuluje wszystkim mamusiom. Ja spieszę poinformować, że jutro o 7.00 mam się stawić na izbie przyjęć do cc. W piątek miałam ostatnie ktg, po którym miałam się dowiedzieć jak się przygotować, dostać kilka wskazówek, a tu wizyta 30 sek, że ktg ok, zapraszamy w pon. A ja na to, że tylko tyle? Bo ja biorę zastrzyki na rozrzedzenie krwi i pytam czy odstawić, a jeżeli tak to kiedy? Na to dr Ruda- Tak, tak odstawić dobę przed zabiegiem. No to myślę sobie super.
Dzisiaj od rana nerwy, od południa dieta i nadzieja, że cc będzie jutro i cały czas się zastanawiam, czy wszystko spakowałam .
Gratuluje wszystkim mamusiom. Ja spieszę poinformować, że jutro o 7.00 mam się stawić na izbie przyjęć do cc. W piątek miałam ostatnie ktg, po którym miałam się dowiedzieć jak się przygotować, dostać kilka wskazówek, a tu wizyta 30 sek, że ktg ok, zapraszamy w pon. A ja na to, że tylko tyle? Bo ja biorę zastrzyki na rozrzedzenie krwi i pytam czy odstawić, a jeżeli tak to kiedy? Na to dr Ruda- Tak, tak odstawić dobę przed zabiegiem. No to myślę sobie super.
Dzisiaj od rana nerwy, od południa dieta i nadzieja, że cc będzie jutro i cały czas się zastanawiam, czy wszystko spakowałam .
betina79
Fanka BB :)
sumada zrelaksuj sie dzisiaj wieczorkiem i nastaw pozytywnie a juto juz poznasz swoje maleństwo
dla tych którym hormony szaleja i chca sie wzruszyc.. Dorota Osińska - Ktoś do kochania - YouTube
dla tych którym hormony szaleja i chca sie wzruszyc.. Dorota Osińska - Ktoś do kochania - YouTube
Marcepanowa
Fanka BB :)
Betina...cudowne , ubeczałam się jak głupia ...
reklama
Bobiczka wchodzisz drzwiami obok okienka życia, idziesz prosto do nastepnych drzwi i wychodzisz na korytarz, skręcasz w lewo i wchodzisz w pierwsze drzwi - tam jest poradnia w której robią KTG.Ja też wybieram się jutro na ktg- mam nadzieję , że trafię
Ja jutro umówiona jestem na 8.15 - ciekawe czy zostane czy wróce do domu... już jestem taka skołowana/