reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

ja się czułam dobrze, ale niekiedy zdarza się, że można zemdleć, więc trzeba uważać na siebie. nie na darmo nazywa się to "obciążeniem" :) pamiętam, że po wypiciu powiedziałam, że mam z głowy słodycze na co najmniej tydzień, a już popołudniu zjadłam parę krówek :D tylko Mała mi zaczęła szaleć po glukozie, ale w sumie to norma skoro tyle energii dostała na raz ;)

reklama
Dla chętnych:
mama.jpg

JAk będę dobrze sie czuć to sie wybiore :)

Załączniki

• mama.jpg
    mama.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 54
Ja po glukozie czułam się normalnie :)
A moje Dziecię ani razu nie kopnęło? Słodkie jakoś nie robi na nim wrażenia;-)

Czy wszystkie dzieci urodzone w Żeromskim rejestruje sie na os. Zgody?

Ostatnia edycja:
Margosia wszystkie dzieci z zeromskiego na os.Zgody 2, III pietro, p.326, do 2 tyg. od urodzenia.

Pikoik mam KTG we wtorek o 8.30 ( dodatkowo robie jeszcze prywatnie jutro ze wzglefu na te ostatnie przeboje).

Karuzela to wspolczuje tych infekcji, ale nie martw sie o Dzidzie- mysle, ze wszystkie te kuracje nie beda mialy wplywu na jego zdrowie, szjczegolnie kiedy sa zalecane przez Gin. Pamuetam ile stresu przeszlam w I trymestrze, bo zanim sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy bardzo intensywnie cwiczylam na silce, z duzymi obciazeniami, wyszlam w gory na caly dzien w deszczu, bylam na wysokosci 2000m, po czym tego samego dnia zjadlam z 6 tabletek na zgage, a dzien zakonczylam w saunie ( byla to moja pierwsza wizyta, bo nie znosze goraca). Nie wspomne o tym, ze mialam bezposredni kontakt z cytomegalia, na ktora jestem ujemna, swinka, ktorej nigdy nie przechorowywalam i innymi syfami w pracy, pracowalam w nocy czasem bez odpoczynku. Ale wszystko bylo ok :-). Potem za pozwoleniem Gin. wyjechalam jeszcze raz do Zakopanego- dostalam plamien, potem przezlam 2 infekcje, 3 znieczulenia miejscowe u chirurga, a nie dalej jak wczoraj musieli mi podac znieczulenie u dentysty- citowa sytuacja, ale Dzidzia nadal zdrowa. I ufam, ze bedzie zupelnie zdrowa po narodzinach.
Wszyscy mi mowia, ze Tosizna bedzie silna baba jak to przeszla :-).

zabka gratulacje!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Agus_86, Zabka - ogromne gratulacje!!! :-D i czekamy na wieści oraz opowiadania z przebiegu porodu :-).

U mnie czop dalej sobie odchodzi ;-) i pobolewa, dziś KTG znów.
Miłego dnia dla wszystkich :).

Agus86, Zabka - zazdroszczę wam Szczęściary :) i GRATULUJĘ oczywiście :)

Ja właśnie po wczorajszych ćwiczeniach w SR (wszystkim chyba najbardziej podobało się leżakowanie z M przy relaksacyjnej muzie :)) - zobaczymy jak sprawdzą się w praktyce :)
A dziewczyny - zakupywałyście od razu laktator, czy w razie pierwszej potrzeby pożyczają w szpitalu, bo podpytywałam jednej położnej ale nie wiedziała :(?

reklama
EVEja tak mialam na IP na kopernika, tez mialam skurcze calą noc pozniej jeszcze w dzien ale duzo slabsze i mniej powiedzmy cztery na godzine kolejna noc to samo zebralismy i pojechalismy , a tam lekarka do mnie ma Pani tylko 2-3 cm rozwarcia jest tylko jedno lozko wiec nie wiem czy pania przyjmiemy, bo moze byc ktos bardziej potrzebujący!. Myslalam że padnę z bolu .

Do góry