Eve pewnie bym i dluzej czekala ale o byl trzeci dzien skurczow niesamowicie bolesnych co 2-3 minuty, jeszcze doba i mogloby sie to zle skonczyc , tez sie wlasnie bronilam dlugo przed szpitalem a teraz wiem że bym juz pojechala od razu. TRzy dni meki a moglo to byc w jeden dzień.
reklama
Aninek - byłaś mega dzielna!!!!!
Fakt, troche stresu miałaś, ale dobrze że dostrzegli ten krwiak i wszystko zakończyło się dobrze.
Współczuje masakry z kroczem- wierzę, że musi być bardzo ciężko... a masz kółko do pływania, słyszałam, że część kobiet na nim siada bo inaczej nie da rady? No chyba, że TObie to nie pomaga :-( Wierzę, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej, że Natalka mimo zmęczenia daję Ci siły.
Będzie coraz lepiej :* Buziaki
Fakt, troche stresu miałaś, ale dobrze że dostrzegli ten krwiak i wszystko zakończyło się dobrze.
Współczuje masakry z kroczem- wierzę, że musi być bardzo ciężko... a masz kółko do pływania, słyszałam, że część kobiet na nim siada bo inaczej nie da rady? No chyba, że TObie to nie pomaga :-( Wierzę, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej, że Natalka mimo zmęczenia daję Ci siły.
Będzie coraz lepiej :* Buziaki
Wiola jak skoczyłaś to i urodzisz ! nie ejst to taki ból ! zobaczysz Eryka to zapomnisz od razu :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak mam koło ale takie ze sklepu medycznego i właśnie próbuje go dupskiem rozgryźć
Przepraszam że nie nadrobię Was ... ale jeśli będziecie mieć jakieś pytania postaram się odpowiedzieć ;-)
Tak mam koło ale takie ze sklepu medycznego i właśnie próbuje go dupskiem rozgryźć
Przepraszam że nie nadrobię Was ... ale jeśli będziecie mieć jakieś pytania postaram się odpowiedzieć ;-)
Aninek - najważniejsze, że najgorsze już za Tobą, byłaś bardzooo dzielna
Dzięki dziewczynki za miłe słowa i dobre myśli Smunda - dziś jeszcze zdzwaniam się z moja dr, żeby potwierdzić godzinę, ale wstępnie mam być w Ż ok. 7 rano.
Macie jakieś wieści ad. obłożenia?
Dzięki dziewczynki za miłe słowa i dobre myśli Smunda - dziś jeszcze zdzwaniam się z moja dr, żeby potwierdzić godzinę, ale wstępnie mam być w Ż ok. 7 rano.
Macie jakieś wieści ad. obłożenia?
Jak zwykle z humoremTak mam koło ale takie ze sklepu medycznego i właśnie próbuje go dupskiem rozgryźć
A przepraszac kochana to Ty nie masz za co!!
Bożeeee młoda już z Tobą 8 dni??!! A tyle było czekania i odliczania
aniniek zuch z Ciebie, ze tyle przeszlas! I tego ja sie boje wlasnie najbardziej- znieczulenia ogolnego i ogolnie panujacego chaosu w przypadju komplikacji. Slowa uznania naleza sie tez dla Twojego M, bo pewnie umieral ze strachu w tym ferworze walki! Strasznie wspolczuje tych dolegliwosci teraz- jednym zdaniem masz teraz IV trymestr...trzymam kciuki za szybkie gojenie!
slonko rozumiem- bredze tak 3 po 3, bo jeszcze jestem wkurzona, ale pewnie bede jechac na sygnale jako pierwsza :-).
slonko rozumiem- bredze tak 3 po 3, bo jeszcze jestem wkurzona, ale pewnie bede jechac na sygnale jako pierwsza :-).
M był cały czas przy mnie do momentu kiedy nie zaczęłam krzyczeć żeby szedł za dzieckiem jak wszedł na sale anestezjolog ;-) pępowiny niestety nie dał rady już odciąć ;-)
Wiola bo jak jest humor tj szybkie gojenie ;-) nawet w szpitalu się dziwili skąd we mnie tyle optymizmu
Lena obłożenie jest takie że dziewczyny po porodach leżą na pato ;/
Wiola bo jak jest humor tj szybkie gojenie ;-) nawet w szpitalu się dziwili skąd we mnie tyle optymizmu
Lena obłożenie jest takie że dziewczyny po porodach leżą na pato ;/
Tak dla rozluźnienia - pomysłowy tata :
How Daddy Does Hair - YouTube
How Daddy Does Hair - YouTube
reklama