reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Moni... mi księgowa tłumaczyła, że mimo iż się bierze pod uwagę pit za poprzedni rok (mi tak to tłumaczyła- więc wychodzi 2012 jednak) to dzieli się już z Dzidziusiem... ????
Teraz bądź tu mądry i pisz wiersze!

reklama
Witam o poranku ;-)
Margosia - no właśnie bądź tu mądrym :tak: dlatego najlepiej udać się do Urzędu i wszystko wytłumaczą. Tak jak to oni widzą.

Miłego dnia Wam życzę a ja zmykam na KTG i do lekarza. Ciekawe co u Naszego Szkarbka słychać :-)

Dzień dobry Dziewczynki - dziekuję za przyjęcie do "bandy" ;)

Termin mam na 2 czerwca więc jeszcze "chwilę", a rodzinę powiększy nam pierworodna córeczka :)
Widzę, że z zmiany w becikowym "dotknęły" nie tylko mnie - ale masz rację Marcepanowa - "niech sobie wsadzą" - damy sobie radę bez tego (żal tylko że jakoś inne kraje potrafią prowadzić prorodzinną politykę a u nas? ZAL.PL).
Z Girin widzimy się dziś w SR o 17:00 - Marcepanowa - masz jakąś zachciankę to nie krępuj się - podrzucimy Ci na salę w "try miga" ;)

Ostatnia edycja:
Hmm.... Gdyby to byl PIT za 2011 to bym dostala chyba.

Co do katarku to zakupiam Nosefrida z filtrami i wode morska, do codziennej toalety, bo w sezonie grzewczym mamy niefajne powietrze, ale nawilzaczy nie kupowalam, bo jezeli bedzie nam potrzebny to chcialam zainwestowac w sprzet z najwyzszej polki na raty, a poki co M sie na niego nie zgadza. W razie czego pozycze od Rodzicow.
Gdyby dziecko mialo infekcje z katsrem to dokupie Katarek wtedy.

Dzis wybil mi pierwszy dzien 38 tc:szok:....jak to szybko zlecialo- zaingurowalam go oczywiscie zanoszac mocz do Diagnostyki :-).
Wszystko juz gotowe- lozeczko przebrane stoi i wyglada bosko, ubranka poprasowane i poukladane rozmiarami, torba w gotowosci, nawet zgrzewka wody w samochodzie czeka...

hejka. ja jutro smigam na ktg, dzis mi leci sluz. najpierw byl bezbarwny a teraz zolty,gesty,czy to ten czop odchodzi?nie wiem juz sama:-(brzuch zaczyna bolec jak na okres.

Zabka, Eve - trzymam za Was kciuki :) Co do KTG to ja jeszcze nie byłam, ale w SR mówili, że idziesz na nie właśnie w 38 tygodniu - najpierw dzwonisz i się umawiasz na pierwszy termin, a kolejne terminy ustalasz już podczas danej wizyty

Hmm.... Gdyby to byl PIT za 2011 to bym dostala chyba.

Co do katarku to zakupiam Nosefrida z filtrami i wode morska, do codziennej toalety, bo w sezonie grzewczym mamy niefajne powietrze, ale nawilzaczy nie kupowalam, bo jezeli bedzie nam potrzebny to chcialam zainwestowac w sprzet z najwyzszej polki na raty, a poki co M sie na niego nie zgadza. W razie czego pozycze od Rodzicow.
Gdyby dziecko mialo infekcje z katsrem to dokupie Katarek wtedy.

Dzis wybil mi pierwszy dzien 38 tc:szok:....jak to szybko zlecialo- zaingurowalam go oczywiscie zanoszac mocz do Diagnostyki :-).
Wszystko juz gotowe- lozeczko przebrane stoi i wyglada bosko, ubranka poprasowane i poukladane rozmiarami, torba w gotowosci, nawet zgrzewka wody w samochodzie czeka...
Też mam plan mieć zgrzewkę wody w samochodzie:-D
hejka. ja jutro smigam na ktg, dzis mi leci sluz. najpierw byl bezbarwny a teraz zolty,gesty,czy to ten czop odchodzi?nie wiem juz sama:-(brzuch zaczyna bolec jak na okres.

Chyba coś zaczyna się dziać :)

reklama
Do góry