reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

reklama
No to uaktualniam informację z wczoraj :-).
Porodów było 14, w tym 10 cc!!

Co do porodów w wodzie, to postanowiłam zapytać tutaj, bo tak jak pisałam, na SR Ujastek słyszałam, że w Polsce ich nie ma, ale pani pielęgniarka mówi, że są tylko bardzo rzadko, że mają położne z uprawnieniami. No i trzeba mieć super wyniki, żeby tak rodzić :happy2:.

Witamy :) meldujemy się po ktg 2w1 ;-) dziś od rana oblężenie porodówki ... 3 sale były zajęte + Panie na cc ;-)
skurcze jakieś się zapisały Pani dr bardzo miła stwierdziła, że jak byłam wczoraj u doktora miałam badanie i usg to nie trzeba dziś powtarzać :-) dziś było luźno ... w sumie jedna dziewczyna ... i jak wychodziłam druga przyszła :-) zob jak to w pt będzie wyglądało bo mam troszkę później ;-)

Cześć Lena,
Ja mam termin na 23.03 - dzidzia siedzi na razie prawidłowo,więc będę rodziła naturalnie. Stąd dnia i godziny nie znam :-D Co do wagi Mała ważyła w 35tyg+5dni = 2917g i się przeraziłam że jak ona wyjdzie ze mnie:) ale bądźmy dobrej nadzieji:) ja przy ostatniej wizycie miałam + 11kg.

Witajcie :)
Marcepanowa, dzieki za info.14 dzieci to szacun hihi :)
O maly wlos i my bysmy tam byli. Ola zrobila nam probe generalna ;-)
O 1 w nocy dostalam takich boli krzyza, do 2 doszly bole miesiaczkowe. Doszly wymioty :> Mysle sobie no to chyba pora na kapiel. Ale po kapieli przeszlo :)
Co nie zmienia faktu ze bylam nieco zaskocozna, a moj maz az biedny sapki dostal :D
aninek, moze do piatku bedziecie w dwupaku :)

DO WESOLUTKIEJ :) no tak chyba z tymi Olami juz jest, moja Ola tez tak mi zrobila , :) pierwsza noc skurcze itp.. w dzien spokoj a pozniej w nocy to samo urodzila sie na drugi dzien ;) .

Ja za to spałam jak suseł ;-) hehehehe gdyby nie ten budzik o 6.15 :szok:

Wesolutka miejmy nadzieję, że to JUŻ CZASSSS !!!

reklama
Do góry