ja1212 szkoła rodzenia w żeromskim jest za darmo i zdecydowanie polecam, chodziłam też prywtanie w Koalii oczywiście było miło itp ale jednak dla kogoś kto chce rodzić w tym szpitalu lepiej iść do tej konkretnie szkoły rodzenia i dzwoń wcześniej bo mają mało miejsc i ciężko się dostać, ja we wrześniu zapisywałam się na styczeń co do wiadomości to wydaje mi sie, ze więcej się dowiedziałam w żeromskim no i można było też zwiedzić porodówkę więc naprawdę warto, na ćwiczenia nie chodziłam bo nie mogłam to nie powiem co i jak ale zajęcia teoretyczne polecam, zwłaszcza prowadzone przez Panią Jadzię
szpital oczywiście też polecam, co do ZZO to nie odpowiem bo od początku nie chciałam i wytrwałam w tym postanowieniu, ale myślę, że jeśli ktoś od początku mówi stanowczo, że chce to je dostanie tylko trzeba być stanowczym i tyle, oni wiedzą, że jak ktoś nie jest pewny to można tego uniknąć i szczerze powiedziawszy zgadzam się z tym, ale co kto woli
szpital oczywiście też polecam, co do ZZO to nie odpowiem bo od początku nie chciałam i wytrwałam w tym postanowieniu, ale myślę, że jeśli ktoś od początku mówi stanowczo, że chce to je dostanie tylko trzeba być stanowczym i tyle, oni wiedzą, że jak ktoś nie jest pewny to można tego uniknąć i szczerze powiedziawszy zgadzam się z tym, ale co kto woli