Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
aninek zibka a nie pamiętacie czy w 24 tyg. miałyście dużo mniejszy brzuszek? bo mi się coś wydaje że będę mieć dużo większy brzusio niż Wy ;-)
ja na dzień dzisiejszy mam 102 cm wagi przybyło mi około 6-7 kg.
Ten brzuch stąd że od poprzedniego porodu minęło (do dnia gdy się zorientowałam że czeka mnie drugi) 11 miesięcy :-) więc i skóra jeszcze nie wróciła do normy i mięśnie... zresztą nie bardzo kiedy było się wziąść za dietę i ćwiczenia bo cały czas karmiłam piersią.
Dziewczyny zastanawiam się nad rozmiarem majtek poporodowych siateczkowych...
Większość ubrań nosze w rozmiarze L to te majtki też powinnam sobie takie zakupić? Bo myślę, że zamówię na allegro a tam wiadomo nie da się wcześniej tego "zobaczyć"
Ps. wiem, że mam straszne problemy, ale w sumie wole takie niż inne
najlepsze są z HARTMANA siatkowe (nie jednorazowe tylko takie pakowane po 2 sztuki z siateczki materiałowej), ja poprzednio używałam rozmiar L - w czasie ciąży doszłam do wagi 80 kg i tylke te mnie nie gniotły-na pierwsze dni trochę je jeszcze nacięłam żeby były luźniejsze ale to dlatego że cała byłam opuchnięta...
Co do możliwości oglądania na żywo to w sklepie MYSZKA Artykuły niemowlęce, laktator - Myszka-Sklep można wszystko zobaczyć-mają i sklep internetowy i na allegro sprzedają a zobaczyć się da na ul. Stradom w dużym dobrze zaopatrzonym sklepie (ceny te same co w sieci)-jak patrzyłam to mają na większość rzeczy najlepsze ceny na allegro (ostatnio dokupiłam dla córci smoczki i butelki) i przed porodem u nich uzupełnię braki.
Oczekujacaa czekamy na szczegółową relację
mnie jak zwykle znieczulenie interesuje ;-)