reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Grigri !!!! My tu już obstawiamy, która następna w kolejce a tu taka wiadomość....;-) to trzymamy dalej kciuki :cool2:

reklama
GriGri nie może być! Więc dalej nie puszczam kciuków i mam nadzieję, że w ciągu najbliższych godzin postęp będzie.
Trzymaj się dzielnie!

No nieeeee.... Grigri :-), ja też się nie godzę :-p...

Eve, ja kupowałam to łóżeczko - odbiór osobisty w Krakowie:
Łóżeczko TYMON + Szuflada + GRYZAK JULIA 2 Lolek (2901997006) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i do tego materac u tego samego sprzedawcy, pościele też kupowałam na allegro, ale u Informacje o Użytkowniku -swiatmaluszka- i też jestem bardzo zadowolona :happy2:.
Ubranka możesz poprać i poprasować wcześniej... Ja robiłam to partiami z dwa miesiące temu, nie wiem, jak wyglądają Twoje zapasy, ale naraz może Ci być ciężko, szczególnie jeśli chodzi o stanie z żelazkiem przy desce :-).
A w ogóle, czy my nie mamy tego samego terminu przypadkiem ;-)...hihi

Grigri oby szybko wystąpiła konkretna akcja

ja do żeromskiego na ktg dopiero sie bede zapisywac na przyszly tyd. do tej pory robie u mojego gina.
a moze nie zdążę bo wcześniej sie cos wykluje ;)

Ojej Grigri ja już myślałam że Ty mamuśką jesteś...ale spokojnie spaceruj dużo po korytarzu to coś musi się wreszcie ruszyć...:-) już bardzo blisko jesteś:-)

wiecie że nie mam dla mojej córki ani jednej zabawki...już tyle razy sie przymierzałam do kupowania ale jakoś nic mi sie nie podoba...tak samo chcę kupić matę edukacyjną i też wszystkie są jakieś nie takie...

właśnie wyprałam moje ostatnie nabytki ze smyka:D mam nadzieję że niedługo urodzę bo jak nie to zbankrutujemy jak zacznę łazić po sklepach...a już cała szafa ciuszków.
Nie mam jeszcze wanienki i kosmetyków do kapieli...mąż będzie musiał kupić jak będę w szpitalu...zamówiłam sobie próbki z J&J ale idą już prawie miesiąc...ponoć do miesiąca mają przyjść więc może na dniach je dostanę...

Ostatnia edycja:
Dzięki Kobietki za te łóżeczka!- rzeczywiście mają wszystkie atesty i regulacje , u nas dodatkowy wymóg to kółka przy łóżeczku, bo przypuszczam, że będę chciała Dzidzię mieć pod okiem więc będziemy wędrowały kuchnia- sypialnia.
Marcepanowa- ja rodzę 5 dni po Tobie i nie zamierzam ani dnia wcześniej :-D. Jakieś mam takie przeczucia, ze i tak urodzę później- całą ciąże byłam na jakiś lekach, więc mam większe szanse na przenoszenie niż na poród wczesny. Poza tym jeszcze trochę udzielam się zawodowo, i nie na wszystko znajduję czas. Niemniej jednak obiecałam sobie, że w przeciągu 3 tygodni zamknę całość zakupów (a wózek wybiorę i M kupi po porodzie już).

ojej, dziewczyny ja przez weekend nie sprawdzałam forum (a jest to pierwsza rzecz ktora robie pod odpaleniu laptoka) a tu 11 stron sie nazbierało!!

Grigri, ja myslalam jakies 3 strony temu ze ty juz szcześliwą mamuśka jestes a tu taka akcja :). Trzymam kciuki nadal w takim razie ;)

Bombek, strasznie sie ciesze ze wszystko dobrze po tym usg, cały weekend o Tobie myslałam i widze ze sie opłaciło :). Zdrwie synka najważniejsze :)

Rozia, a tobie to gratuluje córci!! Jak ma na imie (nie wiem czy nie pisałaś czy mi umkneło w natłoku stron do przeczytania:szok:).

Aninek, czytałam twoj post o braku seksu i checi na naleśniczki. Co do naleśniczków to mnie w czwartek taka ochota naszła ze nasmazylam i zjadłam z nutella i bananami (mniamniuśne i polecam), a jeszcze jak sie mascarpone je posmaruje to już wogóle niebo w gębie :). Co do seksu to i u mnie zaczął sie 3 tydzien posuchy, że się tak wyraże :|.Mam nadzieje ze na najblizszej wizycie ginka mi powie ze z moja długoscia szyjki wszystko Ok i radość do sypialni powróci ;-).

No to nadal trzymam kciuki za rodzace niebawem :-)

reklama
Pytanie do Oczekującej , bo się rozpędziłam:)Cześć z jakiej Olszy jesteś 1 czy 2 ,ja z 2 miałam bardzo fajną położną ratowała mi życie (w sprawach laktacji ) :)

Ostatnia edycja:
Do góry