Czy któraś z Pań rodziła już w trakcie tego remontu?? Jak wrażenia?? Ja jestem dalej przerażona, termin mam na poniedziałek ale jak narazie nic się nie zapowiada...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysza a ile kompletow ubranek jest potrzebnych (tak na 3 dni) Ja sie jakos nie moge do szpitala wybrac bo ciagle mi cos wypada albo sale porodowe sa zajete i nie da sie ogladnac.
Pierwsze dziecko rodziłam sn 3 lata temu na Ujastku, ale tym razem chciałabym spróbować porodu w szpitalu słynącym z bardziej naturalnego podejścia do porodów - chodzi mi o realną możliwość ochrony krocza, rodzenia w pozycjach wertykalnych, kontaktu z dzieckkiem od razu po porodzie i pierwszego karmienia na sali porodowej.
Bardzo zależy mi też na dobrej opiece laktacyjnej, gdyż przy pierwszym dziecku miałam wiele problemów z piersiami. Czy Żeromski w Waszej opinii spełni moje oczekiwania?