Aisha_2012
Zaciekawiona BB
;-)Czy na forum są dziewczyny, które będą rodzić w lipcu- tak jak ja lub. ewentualnie w sierpniu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wesolutka pokaźna ilość ciuszków
Aisha ja mam termin na lipiec
Ela z tym parasolem to może nie tak źle ?! hehehehhe
Ja się pochwalę pierwszym usg genetycznym wszystko OK wszystkie markery genetyczne płodu prawidłowe, także jestem spokojna. Niestety nie znam jeszcze płci bobasa, bo to podobno jeszcze za wcześnie. Pewnie w drugim badaniu będziemy już wiedzieć, a chciałabym, bo to pierwsze dziecko. Mam pytanie odnośnie tego olejku do masażu krocza, najlepiej podobno sprawdza się migdałowy,ale musi być naturalny, bez parabenów, a gdzie go kupić najlepiej -w aptece? I od kiedy zacząć te masaże? Poradźcie dziewczyny...