reklama
Mam pytanie do rozpakowanych - w czym rodziłyście? Chciałabym przytulić małą po wyjęciu do piersi, więc w grę wchodziłaby koszulka do karmienia, ale żal mi jej bo potem pewnie trzeba będzie wyrzucić. Dają może tam jakieś jednorazowe koszule w których nie widać pupy jak się paraduje po korytarzu ze skurczami?
szersza koszula z rozpinanymi bokami (na piersi) - na allegro takich pełno jak wpiszesz koszula ciążowa, lub do porodu. Weź sobie 3 szutki tak jak pisała Basia, zawsze lepiej być zabezpieczonym. Po praniu taka koszula jest z powrotem jak nowa, wbrew pozorom poród to nie poligon wojenny być może szpital ma jakieś koszule, ale raczej takie z odsłoniętą pupą, a z pewnością lepiej będziesz się czuła w czymś swoim, mięciutkim i przyjemnym niż w jakieś szpitalnej jednorazówce
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Czesc dziewczyny, witam się z tym wątkiem, bo sama planuję rodzic w Ujastku. Początkowo myślałam o Siemieradzkim ale po przeglądnięciu strony nie widzę, żeby mieli jakieś inne miejsca i pozycje do rodzenia niż niesmiertele łóżko do porodów
Ja rodziłam dwoje dzieci w UK w tym jedno w wodzie i tak jakoś mam sentyment do swobody, rodzenia nie pod górkę i respektowania ewentualnych próśb. Teraz jeśli dotrwam szczęśliwie do końca ciąży, też chciałabym, żeby moje dziecko urodziło się w dobrych warunkach i spokojnie.
Jedyny mankament Ujastka jak dla mnie to to, że mam do niego z 30km, bo mieszkam pod Skawiną.
Orientujecie się jak traktują kobiety "z ulicy"? Tzn pojdę na kwalifikację i dzień otwarty do Ujastka, ale moj lekarz napewno nie będzie stamtąd.
Będę tu częściej zaglądać i czytać wasze opinie
Ja rodziłam dwoje dzieci w UK w tym jedno w wodzie i tak jakoś mam sentyment do swobody, rodzenia nie pod górkę i respektowania ewentualnych próśb. Teraz jeśli dotrwam szczęśliwie do końca ciąży, też chciałabym, żeby moje dziecko urodziło się w dobrych warunkach i spokojnie.
Jedyny mankament Ujastka jak dla mnie to to, że mam do niego z 30km, bo mieszkam pod Skawiną.
Orientujecie się jak traktują kobiety "z ulicy"? Tzn pojdę na kwalifikację i dzień otwarty do Ujastka, ale moj lekarz napewno nie będzie stamtąd.
Będę tu częściej zaglądać i czytać wasze opinie