Moja szwagierka, jak się dowiedziała że nie ma dla niej miejsca, zapytała położną, dlaczego na Dniach Otwartych mówią że nigdy nikogo nie odsyłają.
Na co położna się bardzo zmieszała i zaczęła coś tłumaczyć, że nie odsyłają pacjentek, które mają wcześniej zaklepane terminy porodu, albo wybrana (i opłaconą) położną.
Szkoda, że właśnie tego na tych Dniach nie mówią...
Ano wlasnie
Dla mnie to oczywiste ze jak juz ma sie zaklepana polozna to nie odesla pacjentki No ale mimo iz znam 2 osoby ktore z Ujastka odeslali to jednak mam tez cala mase osob ktore tam urodzily bez problemu Licze na farta
przy CC można sobie miejsce zaklepać ale przy zwyczajnym porodzie już słabo
Maż mi właśnie kazał szukać szpitala na plan B jestem zagubiona ... Żeromski w remoncie, Narutowicz słabo oceniany, Siemieradzki to koszty :/ jeesu :-(
Myślicie że ma sens np kiedy już się zacznie zaczynać żeby zadzwonić i zapytać o miejsce?
Oczywiscie ze mozesz sobie zaklepac polozna do porodu SN W rejestracji maja liste poloznych i mozesz sobie wybrac jaka chcesz na porod prywatny, tylko nie wiem czy nie jest juz za pozno na to, bo jak kiedys pytalam to mi powiedzieli zeby zapisac sie do poloznej ok 2-3 msc wczesniej.
Koszt porodu z indywidualnego to chyba 500-1000zl w tej chwili jak czytalam kiedys.
A na Zeromskiego jak trwa remont to nie przyjma?
Bo tam jest najblizej gdyby z Ujastka odeslali, wiec... Ja bym chyba tam uderzyla. W poblizu jest tez Rydygier (kolo niego mieszkam) ale zupelnie mnie nie przekonuje do siebie...