Rodziłam 2 września tego roku. Faktycznie sale sa ciasne i przez to jest tam tak duszno, ale ogólnie wspominam miło wszystko. Począwszy od przyjecia, skończywszy na wypisie. Faktem jest tez to ze nie przypadl mi do gustu lekarz pediatra ( niezbyt mily) ale jest dobry w tym co robi, a to sie liczy chyba najbardziej. Podkreślam, że nie płaciłam ani złotówki za pobyt i pielęgniarke. Lekarza też tam nie miałam swojego. Każdy ma inne odczucia. U mnie najbardziej liczyło sie dobro dziecka, wiec nie zwracałam wiekszej uwagi na szczegóły.
reklama
G
guest-1673535084
Gość
KINRADE nie zaplacilam za pobyt, zaplacilam za to ze cieli mnie bez zadnych przeciwskazan do sn. Ja bronie szpital Ty go negujesz wiec takze masz nadmiar wolnego czasu ;-) ile rodzacyh tyle opinii a ze moja jest pozytywna to dlaczego mam go nie bronic? Wg Ciebie ja jestem nie normalna i mam opinie z kosmosu, a dla mnie ty taka jestes. Idz do Siemiradzkiego, Narutowicza czy do Zeromskiego, zobaczysz co to zly szpital ;-) pozdrawiam!
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Idz do Siemiradzkiego, Narutowicza czy do Zeromskiego, zobaczysz co to zly szpital ;-)
Rozumiem, że masz doświadczenie w porodach w tych szpitalach? :-)
Ja rodziłam w kwietniu i z całego serca POLECAM Ujastek. Moje wrażenia przeczytać można tu: Matka po raz pierwszy: Ujastek: moje wrażenia
zbuntowana
Zaangażowana w BB
Jeśli mówicie o murzynie zwanym EGWUATU
( nie wiem czy nie przekręciłam nazwiska); to nie polecam.
W życiu nie spotkałam takiego lekarza. A byłam u wielu ginekologów ze swoimi bólami brzucha...
Takiego prymitywa to się powinno przegonić na Sybir.
Musiałam się podzielić tą opinią. Tak bardzo traumatyczna dla mnie okazała się być u niego wizyta. Kobietę traktuje jako głupsze stworzenie od siebie nie mające pojęcia co ma między nogami. Ostrzegam. Która mądra to posłucha ...
( nie wiem czy nie przekręciłam nazwiska); to nie polecam.
W życiu nie spotkałam takiego lekarza. A byłam u wielu ginekologów ze swoimi bólami brzucha...
Takiego prymitywa to się powinno przegonić na Sybir.
Musiałam się podzielić tą opinią. Tak bardzo traumatyczna dla mnie okazała się być u niego wizyta. Kobietę traktuje jako głupsze stworzenie od siebie nie mające pojęcia co ma między nogami. Ostrzegam. Która mądra to posłucha ...
G
guest-1673535084
Gość
Aleks udalo sie do wody?
reklama