reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porod w szpitalu Ujastek

reklama
dzięki szysza1 za rozwianie moich wątpliwości co do doktora bo już myślałam że chodzi o lekarza do którego chodzę i coś mi nie grało. Dobrze wiedzieć, żeby się do niego nie zapisywać :-)

Dziewczyny, czy zawsze po KTG bada ten dr Jarząbek czy jest on może w wyznaczone dni a tak to jeszcze inni lekarze dyżurują? Bo jak można go ominąć i iść w inny dzień to trzeba to wykorzystać

Dziewczyny,

To nie był Ordynator, tylko lekarz którego nazwisko wymieniłyście. Z tego co widziałam na harmonogramie, to on przyjmuje w kazdy czwartek w godzinach 8-14. Zdecydowanie nie polecam!!! A... ja byłam na godz. 8 samo badanie ktg w zasadzie załatwiłam od wejścia. Na wizyte konsultacyjna też długo nie czekałam. Przede mną były 4 dziewczyny, i weszłam po ok. 40 minutach, wiec moim zdaniem ekspresowo. Chyba lepiej przyjść rano... Wiecie co... umówiłam się znowu na kolejne ktg na czwartek, ale chyba ją odwołam i zmienię termin zeby tylko nie badał mnie ten jego mość. A mozecie mi polecic nazwisko lekarza ktory Was badał i byłyście zadowolone...

Paja, mam prośbę, jak będziesz jutro na ktg to sfotografuj dni i godziny w które przyjmują lekarze w ambulatorium ( tabliczka na drzwiach gabinetu 5- w środku poczekalni), bo wtedy sobie zadzwonię i zmienię termin wizyty. Tylko nie zapomnij, pleasee :-)

reklama
Cześć dziewczyny, rodziłam w ujastku niecały rok temu i za jakieś 8 mcy chyba będę znowu rodzić (nie mam wątpliwości co do miejsca ale raczej do samego faktu-wynik jutro)

Widzę że wkradł się błąd w waszej rozmowie-sale porodowe owszem są 3 ale PRZEDporodowych jest 6. Wygląda to tak że do porodowej z 2 stron przylegają drzwi dwóch przedporodowych. Spokojnie, szalenie rzadko się zdarza (znam tylko ze słyszenia od kogoś przez kogoś ;-)) żeby brakło miejsca.

Owszem jest masówka, ale każda porodówka w Krakowie jest fabryką noworodków...
Ja tam byłam i na 90% będe znowu.

Do góry