Aleks ja chodze do ginekologa o nazwisku - Tomasz Basta (to jest młody lekarz, bo słyszalam ze gdzies przyjmuje takze jego ojciec?) Natomiast ja chodze do niego w ramach NFZ na ul. Ułanow 29a. Ale on jest lekarzem ze szpitala Narutowicza. Chodze do niego dlatego ze nie trzeba sie umawiac wczesniej na termin tylko ide kiedy mi pasuje (we wtorek, albo środe od 15 do 19).
Natomiast jesli chodzi o lekarzy Ujastkowych to wiele dobrego slyszalam o lekarce - dr. Pyra - Czernik. Prywatnie przyjmuje na os. Jagiellonskim 19 (chyba 19?).
Albo dr. Zofie Waśniewska, tylko nie wiem gdzie ona teraz przyjmuje. Kiedys chodzilam do niej do przychodni na os. Niepodległosci, ale tam juz nie przyjmuje. na Ujastki min ona odbierala moj porod Świetna kobieta!
Natomiast jesli chodzi o lekarzy Ujastkowych to wiele dobrego slyszalam o lekarce - dr. Pyra - Czernik. Prywatnie przyjmuje na os. Jagiellonskim 19 (chyba 19?).
Albo dr. Zofie Waśniewska, tylko nie wiem gdzie ona teraz przyjmuje. Kiedys chodzilam do niej do przychodni na os. Niepodległosci, ale tam juz nie przyjmuje. na Ujastki min ona odbierala moj porod Świetna kobieta!