myszka2607
Fanka BB :)
Dzieki za wiadomosci.:-) Ja nie mam jakiś wygórowanych wymagań. Najbardziej cieszy mnie ta pani z pogotowia laktacyjnego, bo moja koleżanka miała na ujastku duże problemy z rozpoczęciem karmienia.
Ile godzin po cesarce można dostać dziecko do karmienia? I czy Tata dziecka może się nim zajmować, zanim bedę mogła wstać.
Pozdrawiam wszystkie obecne i jeszcze oczekujące mamy:-)
Ile godzin po cesarce można dostać dziecko do karmienia? I czy Tata dziecka może się nim zajmować, zanim bedę mogła wstać.
Pozdrawiam wszystkie obecne i jeszcze oczekujące mamy:-)
Ja rowniez jestem po cc na ujastku.
nie wiem czy polecac czy odradzac bo kazdy ma inne oczekiwania i inna sile przebicia.
Wiele rzeczy "w standardzie" jak na przyklad dokarmianie sztucznym mlekiem mozna latwo rozwiazac - juz przy wypenianiu formalnosci na izbie przyjec nie zgodzic sie na dokarmianie albo zaraz potem, na oddziale.
Duzo daje zaangazowany partner ktory zna nasze prawa i oczekiwania partnerki.
Jesli chodzi o opieke po to nie mam zlych wspomnien - znieczulenie na zawolanie, na telefon, pani z poradnictwa lakatacyjnego przychodzaca na zawolanie i potem pamietajaca o potrzebuajcej mamie.
Warunki na pewno korzystne (nie do przecenienia jest lazienka w pokoju), wygodne lozka (nie takie wysokie szpitalne, tylko normalne), mozliwosc odwiedzin i w miare intymne warunki.
Ale kazda z nas ma inne oczekiwania i potrzeby. Warto sie przejsc, zobaczyc.