reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Ja nie lubie ciuchów z Hemy, za to chętnie poluje na promocje własnie w C&A i w Takko.
Z C&A mam kilka ciuszkól i nie uważam, by były gorszej jakości. Mam 2 sweterki które kupowałam lata temu (ze 4) i jakos nie mogę ich "dotrzeć" Często próbuję znależć promocje tylu 2 szt za niższa cenę. Wtedy zabieram ze soba córkę i pytam czy jej sie to podoba. I kupujemy obie dla siebie - w innym kolorze i rozmiarze
Moj syn za to upatrzył sobie Takko - spodnie, t-shirt, koszula i bluza - cały komplet sobie wypatrzył i mama musiala kupić
Fajnie że Astrid już urodziła.
GRATULACJE!!!!
Ciekawe kto teraz następny - Bernadetka, ja, MGD???
Z C&A mam kilka ciuszkól i nie uważam, by były gorszej jakości. Mam 2 sweterki które kupowałam lata temu (ze 4) i jakos nie mogę ich "dotrzeć" Często próbuję znależć promocje tylu 2 szt za niższa cenę. Wtedy zabieram ze soba córkę i pytam czy jej sie to podoba. I kupujemy obie dla siebie - w innym kolorze i rozmiarze
Moj syn za to upatrzył sobie Takko - spodnie, t-shirt, koszula i bluza - cały komplet sobie wypatrzył i mama musiala kupić
Fajnie że Astrid już urodziła.
GRATULACJE!!!!
Ciekawe kto teraz następny - Bernadetka, ja, MGD???
Kallie
tak Sencilla, desigual
TheHague ty to masz wtyki heheh ale super, można oficjalnie powitać Majkę na świecie:-) aż mi się łezka w oku zakręciła:-)
No a teraz mamy kilka w podobnych terminach więc ciekawe czyje maleństwo jako pierwsze zechce poznać forumowe ciotki
TheHague ty to masz wtyki heheh ale super, można oficjalnie powitać Majkę na świecie:-) aż mi się łezka w oku zakręciła:-)
No a teraz mamy kilka w podobnych terminach więc ciekawe czyje maleństwo jako pierwsze zechce poznać forumowe ciotki
Hahaha The Hague, ale sie usmialam
Ale dobrze wiedziec, ze Astrid juz ma swoja kochana istotke przy sobie
A ja tu sie jak zwykle pojawiam wieczorna pora, jutro mam spotkanie z polozna to sie jej troche poskarze, bo od wczoraj wieczorem mam wrazenie , ze mnie troche brzuszek pobolewa, nie wiem czemu , nie mialam tak wczesniej. Zastanawiam sie czy to nie jest efekt dalszego naciagania sie macicy czy co jeszcze wczoraj jak sie obracalam na drugi bok to mnie tak zabolalo ,ze musialam przeczekac chyba z minutke zeby przestalo...
tez tak mialyscie moze ?
Ale dobrze wiedziec, ze Astrid juz ma swoja kochana istotke przy sobie
A ja tu sie jak zwykle pojawiam wieczorna pora, jutro mam spotkanie z polozna to sie jej troche poskarze, bo od wczoraj wieczorem mam wrazenie , ze mnie troche brzuszek pobolewa, nie wiem czemu , nie mialam tak wczesniej. Zastanawiam sie czy to nie jest efekt dalszego naciagania sie macicy czy co jeszcze wczoraj jak sie obracalam na drugi bok to mnie tak zabolalo ,ze musialam przeczekac chyba z minutke zeby przestalo...
tez tak mialyscie moze ?
Iskierka71
Ja się generalnie czuję tak, jakbym miala rodzić w kazdej chwili - co chwila twardy brzuch, no i ten ból spojenia jakby mała główkę już wypychala... Nie umiem siedziec z nogami złączonymi....No a teraz mamy kilka w podobnych terminach więc ciekawe czyje maleństwo jako pierwsze zechce poznać forumowe ciotki
Chociaż może byc i tak, że przetrzymam do terminu (11 lipca) a może nawet i po....;-)
Ayni - taki ból jakby ci ktos jajnik wykręcał??? To u mnie niemal norma. I podobno tak ma być
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
uwielbiam to forum, tyle radości mi sprawia hehe