reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Aaaaa alez jestem wypluta..jak taka pogoda zle na mnie wplywa :(

SENSILLA ja chyba ulubionego sklepu nie mam,ale to tez ze wzgledu ze jako musli nie wszystko mi "wypada" nosic. Spodnie kupuje w DiDi i Esprit. Tylko tam sa szerokie,nie rurki i nie obcisle :D
Tuniki-Didi,Zara.
A sweterki z clockhousa i Zary :D

ISKIERKO terak kolejka do rozpakowywania wyglada tak:Bernadetka,Ty,Ja i Madzia,Ayni,Kallie i Yokasta :)
Chyba nikogo nie pominelam??

KALLIE powiedz mi kochana-czy bylas dzisiaj z mezem w okolicach Flevo szpitala???? ;) ok godz 15-16??

AYNI salam habibti :) mnie tyz boli,PODOBNO to normalne w ciazy ;) ale czasem mam wrazenie ze tutaj w ciazy wszystko jest normalne :D

Ja siedze i probuje nie zasnac..ozdabiam spiworek dla ksiezniczki ;) mam zwykly bialy i trzeba go upieknic :)

reklama
Szybko sie Astrid uwinela:)
i mamy mala ksieznicze:)
Ayni ale Ci nasi chlopcy beda mieli w czym wybierac:):-D

Jak macie taka kule to powiedzcie kiedy ja urodze?:)
bo juz bym chciala miec tego mojego potworka przy sobie:)
Z suwaczków wynika ze ja nastepna ale jak to bedzie czas pokaze:)

A co do bolów, to mnie tez tak pobolewalo i polozna mi powiedziala ze to normalne bo macica sie powieksza, a krok to mnie tak boli ze czasami nawet wstac nie moge, mam wrazenie jak by mi mial zaraz maly wyleciec:-)

Ayni no zebys sie nie posikala czasem z tego smiechu ;)) albo co gorsza nie zapowietrzyla sie :-D

Mam jeszcze inne info o Astrid i Majusi, ale to jak Astrid wroci to sama wam wszystko opowie :) Ja tylko chcialam was poinformowac ze maluch na swiecie juz jest i koniec :)

ja na tym forum poznalam jedna dziewczyne, z ktora sie zaprzyjaznilam. nie ma jej tu juz niestety, ale w skrocie powiem, ze do dzisiaj trafiaja nam sie przerozne zbiegi okolicznosci :tak: najwiekszym zbiegiem chyba jest to, ze wspolnie ogladalysmy porodowke na TLC po czym nas ruszyly skurcze, i ona urodzila 10 godzin przede mna :-D do dzis to wspominamy i pewnie bedziemy jeszcze dlugo wspominac :) znamy sie juz na realu, nasze dzieci rowniez sie polubily (Tomek ciagnal kolezanke za bluzeczke, po czym robil duze oczy do jej... cyciusiow hahahah :D ), a do tego jestesmy jeszcze w podobnym wieku i mamy starszych facetow od siebie troche :-D takze polaczylo nas forum, porod, wspolne zainteresowania i problemy :happy: w zyciu bym sie nie spodziewala...:sorry:

bernadetkka ja stawiam na 39 tydzien i 5 dzien :D

Ostatnia edycja:
ISKIERKO terak kolejka do rozpakowywania wyglada tak:Bernadetka,Ty,Ja i Madzia,Ayni,Kallie i Yokasta :)
Chyba nikogo nie pominelam??
MGDF, my sie tu możemy ustawiać w kolejke, ale to nie od nas zależy czyje bobo pierwsze będzie chciało "na wolność":-D:-D:-D
Ja siedze i probuje nie zasnac..ozdabiam spiworek dla ksiezniczki ;) mam zwykly bialy i trzeba go upieknic :)
Ja dla mojej małej wyhaftowalam śpiacegoi misia, ale nie mogę się zdecydować czy zrobić z tego poduszkę czy obrazek.... Wolałabym podusię, ale.... ja jej nie uszyję bo po 1 to dla mnie wyższa szkoła jazdy, a po 2 nie mam maszyny do szycia. Musze znaleźć jakąś pracownie krawiecką tutaj.
W tym momencie przerywnik do TheHague - kochana, wybacz, ale nie moge sie jakos zabrac za to prasowanie i wysłanie ci obrazka....

iskierka ja to kompletnie o tym zapomnialam :szok: czemu mi nie przypominasz?? egzaminy na glowie mialam i zapomnialam o polowie bozego swiata :confused2:

Thehauge trzymam za slowo:)
Wlasnie uslyszalam od swojego B ze zaczyna sie juz stresowac czy podola nowej roli jaka jest ojcostwo:)

Fajnie miec taka kolezanke, z ktora mozna wyjsc i pogadac:) a jeszcze poznana na forum...
Ale wy wszystkie tak daleko ode mnie:-(

reklama
no a ja Ci keszu tez nie wyslalam :szok:

bernadetkka a ona nie jest z mojego miasta, mieszka 30 km ode mnie :) ja niestety przez cala ciaze nie mialam w realu zadnej kolezanki ktora bylaby na tym samym etapie ciazy co ja. a tu prosze, na forum sie spiknelysmy :)
a moj maly prawie raz wiekszy od jej malej hahaha :) niby mlodszy :p

Ostatnia edycja:
Do góry