reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Holandii 2011

MGD Czyli jakos teraz rozumiem, ze cos z tym cukrem powinni mi badac, tak ? W koncu chcialabym wiedziec na 100 % ze nie mam cukrzycy ciazowej czy cos w ten desen :p

A mialas isc na spacer, moze do mnie przyjdziesz?

reklama
Bylam i wrocilam :D

Panowie pracuja tylko do 15 :D

No zwykly poziom cukru beda Ci badac. Ale z tego badania nie dowiesz sie czy masz cukrzyce. Dopiero badanie z obciazeniem to pokazuje...

mgd ale mi z kruidvatu napisali ze mam czekac na kupon po odbior paczki :)

Ayni ja 2 tyg temu mialam badania na cukier ale jeszcze nie znam wynikow bo przed wyjazdem nie mogłam sie dodzwonic, we wtorek ide do poloznej ;)

Ja miałam też tylko raz badanie krwi i wyszło w porządku więc nie wiadomo czy mi jeszcze cokolwiek zrobią. Ale w przyszłym tyg mam wizytę to zapytam bo to jakoś podejrzane żeby tylko raz robili

Kallie ja tez mialam badanie krwi w 12 tyg i bylo wszystko okej i teraz w 28 tyg robilam na cukier i zelazo :) wiec dostaniesz jeszcze ;) no chyba ze to zalezy od poloznej :)

MADZIK no i mi tak powiedzieli,ze mailem wysla. Jednak dzisiaj sie okazalo ze wcale nie. Barany.
Trzeba tam isc,wziac sobie samemu pampersiory,butelke i ten krem. Isc do kasy,dac im karte i powiedziec ze to jest do baby tass :)

KALLIE mi do tej pory dwa razy robili badania. Raz na poczatku ciazy,potem w 26tyg, i prawdopodobnie bede miala raz jeszcze,ale glowy uciac nie dam.

Ale goedkoop sa Ci ludzie z kruidvata, samoobsluga, a skad ja niby mam wiedziec jak sobie skompletowac mam taka tasje ?

Dziewczynki zaglosujcie prosze na mojego furtrzaka Hitklifa.
Whiskas.nl-Holland Kat Talent 2012 po prawej stronie jest zolty przycisk z napisem : STEM OP DIT FILMPJE i po oddaniu glosu, kazdy moze wypelnic formularzyk na darmowe jedzonko z Whiskasa dla swojego furtrzaka, albo futrzaka sasiadow. Jesli nie chcecie, okienko mozna zamknac. Bedziemy z Hiciem wdzieczni za wasze glosiki. :-) ​dziekujemy

A czy ten cadeaupakket z baby dump trzeba odebrac osobiscie czy poczta tez przychodzi?

Ja z etosa dostalam na maila wiadomosc ze paczka jest gotowa:tak: Z prenatala wypelnialam w sklepie i juz tez po 3 tyg byla odp:tak:

reklama
Do góry