reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

No wlasnie biore apap..pije herbe z miodem i robie zimne oklady. Troszke tez gardlo boli to biore neoangin. Kolejny dzien bede lezala w lozku ;/ Zeby nudy nie bylo to laptopa do wyrka zaprosilam ;-)
A mlody ma sie dobrze...wczoraj te ktg chyba go denerwowalo bo kopal w to cos cale badanie :-)

reklama
Gaja!! Koniecznie weź ten antybiotyk!!! Ja go brałam w 36tyg. bo miałam zapalenie gardła, on nie szkodzi twojemu maluszkowi, a tobie pomoże. Pamiętaj, że czasem choroba bardziej szkodzi maleństwu niż leki jakie przyjmujesz! No i na gardło tantum verde, albo takie inne są nie pamiętam jak się nazywają (w aptece na pewno Ci doradzą), a nie neoangin.

Gaja, Kasileum ma rację! A co do gardła to ja też używałam Tantum Verde, nie wiem czy można brać Neo angin....
Jak masz wątpliwości co do antybiotyku to zadzwoń do ginekologa, on ci na pewno nie zaszkodzi...
A tymczasem miłego dzionka!!! Idę prasować pościel dla niuni :-)

Aga ja też dziś prasuję :-) mam wrażenie, że piorę cały czas i że ciągle prasuję... to jakaś masakra, taka mała niunia, a prania jak za pięcioro, do tego ciuszki Łukasza, moje i męża....
Moja kuzynka kupiła suszarkę bębnową i poza nielicznymi wyjątkami wszystko tam suszy, wyciąga i ma z głowy prasowanie, ale u mnie w domu niestety nie zmieści się już nic o takich gabarytach...chyba, że na balkon :-)

Mam nie brac tego :-) Zreszta poki co goraczke zbilam samym apapem. Jak cos sie bedzie znowu dzialo gorszego to mam przyjechac. :-)
A neo-angin moge brac bo jak wczesniej mialam zapalenie gardla i wezlow to lekarz to mi przepisal.
Mi do prasowania została wyprawka tylko i kocyk..ale jakos nie moge sie za to zabrac.

gaja ja wiem kto tak bada. moja kolezanka ostatnio byla bo miala okres i jakies bolesci bardzo. mowi, ze cala byla zlana potem po badaniu. nie zazdroszcze. mam nadzieje, ze na niego nie trafie. taka osoba nie powinna pracowac z ciężarnymi. wogole nie powinna z kobietami. niech idzie do rzeźni pracować dupek jeden.
ja jestem chora. poprosilam mame, zeby mi przywiozla jakies leki z apteki, to przyjechala i mowi, ze babka powiedziala, ze to 9 miesiac, dziecko sie moze urodzic tak samo chore jak ja. i natychmiast do lekarza. ja jestem umowiona na srode, a mama mi truje, zbym dzwonila chociaz. narazie biore tantum verde, tzn tanszy zamiennik septolux, ale dokladnie to samo. przeszlo mi gardlo od soboty, ale teraz mam nochal zapchany i pokasłuje, z flegmą...wiec sama nie wiem. Mam 30km do gorzowa, nawet nie mam auta, bo mąż w pracy, cholera nie wiem, czy czekac do srody. babka w aptece mowi, ze moze byc antybiotyk nawet.
cholerne choroby...

Gajagw dobrze ze pojechalas do szpitala. Siostra miala racje z tym ze mozna od kaszlu dostac rozwarcia. Lezałam kiedys w szpitalu z taka kobitka co przez kaszel zrobilo jej sie 3 cm rozwarcie. Tylko ze to bylo jakies 6 lat temu przed urodzeniem mojej corki:-) Pojechalas zbadalas sie i wiesz chociaz co sie dzieje. Dziewczyny nie ignorujcie niczego co was stresuje i niepokoi pamietajcie ze macie goscia:) trzeba go ugoscic :tak:

witaj madziuleczek ;)

sluchajci laski, przerejestrowałam się ze środy na dziś. jade na 18 do mojego gina. tzn baba w rejestracji powiedziała, że absolutnie dziś nieeee, ale zadzwoniłam do Rybskiego i powiedział,że przyjmie mnie. że nie mam sie nie stresować i zobaczymy co i jak ;) ciesze sie. lece do wanny. ogolić to i owo hehhe

hela będzie zdrowa
jupi

Hej madziulaczek :)

No chociaz wiem ze wszystko z Malym okej :-) Ale badanie bolalo bardziej niz cala choroba :p

Przez noc wypocilam troche choroby. W sumie to nadal wypacam. Leze w wyrku i przerzucam sie tylko z boku na bok :-)
Future zycze szybkiego powrotu do zdrowia :-)

reklama
Do góry