reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Future lekarze na pewno nie raz mieli do czynienia z astmatykiem i zrobią wszystko by nie zaszkodzić ani tobie, ani dziecku!! Nie martw się będziesz w dobrych rękach :-)
A mi akurat 01.09 wyszedł z macierzyńskiego i z wszystkich urlopów... wczoraj nawet dzwoniła do mnie kierowniczka, czy aby na pewno wracam... Cóż jak bym miała wybór to siedziałabym w domu z maleństwem chociaż do 2 lat, ale życie jakie jest same wiecie, więc pozostaje mi tylko powrót do pracy i kierat :sad:

reklama
ja też jak sobie pomyślę, że trzeba wracać do pracy i zostawić taką małą dzidzię to mi się niedobrze robi...:-( czasami żałuję, że nie żyję w czasach kiedy bycie "kurą domową" było na porządku dziennym, mi w tej chwili by to całkiem odpowiadało...;-)

aHA Future MAM CIE ;-):-D:-p
ja tez bede rodzic w g-wie... puki co SN w planach.
chcialabym w wannie rodzic, zobaczymy czy sie uda.

MILEGO DNIA :-)

ja nie zjadlam ani pączka, chociaż bylam u wyzej podpisanej Larvuni na pączkach, ale wypiłam kawe i byłam pełna. nie zjadlam nic a nic. ale ja moge miec codziennie tlusty czwartek ;)

reklama
Ja nawet nie wiem ile zjadlam :p Nie dosc ze pelno paczkow nakupowalismy to jeszcze dwie miski chrustow zrobilam. Jeszcze na jutro mam :p

Aga tez na wage nie wchodzilam :p Pewnie i tak mnie oszuka i pokaze za duzo :-)

Do góry