reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Yola pomoze :tak: Mleczko dają Enfamil w tych małych buteleczkach gotowe do podania.
Podpaski, podkłady, koszule dają (tzn raz mi koszuli dać ni chciała, bo czystych na stanie nie było, ale może to tylko mój pech? Miałam swoją). Hmm co się zmieniło to nie wiem, bo nie wiem jak było :-)

reklama
Future dopiero co Helenka się rodziła, a tu już kolejne zaraz ale zleciało, wiesz co już będzie?bo nie pamiętam bys się chwaliła

dorciacz.- nie, poród rodzinny jest bezpłatny;
nie zapomnij jednak zabrac fartucha ochronnego dla osoby towarzyszącej i butków, bo liczyc na szpital to.. hmm.. wątpliwe

Aneczka ano widzisz. Helenka już ma 1,5 roku a teraz będzie Tosiek ;) Antoni....
jak ja bylam to był hipp, ale pozniej ciężko było dostać hip, bo go wycofali, i wprowadzili ten combiotik, ale mała po nim nie robiła kupki. a chciałabym, żeby mały pił to co mu bedą dawać w szpitalu, bo liczyć na moje cyce, to szkoda zachodu. Dla Hesi mialam okolo 20 ml DZIENNIE swojego mleka...szkoda zachodu bylo nawet na ściąganie. no ale teraz bede mądrzejsza ;)))

reklama
Hej wszystkim!
OJJ dawno mnie nie było, a tu dzieciaki rosną i nowe przybywają:)) dużo zdrówka dla wszystkich!!
Future jak ja rodziłam też było nan, a teraz widzę są inne, ale poczekaj nie kupuj - zobaczysz jak synek będzie reagował na to mleczko ze szpitala i najwyżej kupi Ci je mąż czy mama:)) przecież 2 dni przynajmniej tam spędzicie:) ale fajnie że będzie synuś - będziesz miała parkę:)) a jak Hesia? pannica:) cieszy sie, że będzie miała braciszka?
AA u nas ząb za zębem wychodzi - przeważnie 2 naraz idą i Julian strasznie marudzi. W dziewiątym miesiącu poszedł i teraz już prawie biega hehe i trzeba go pilnować - wszystkie szafki otwiera i sprząta po swojemu - obłęd :)) Pozdrówki dla wszystkich mam!!

Do góry