reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Future Helenka ładnie waży :tak: ale jak zacznie chodzić to musi mieć z czego gubić kilogramy
A mój Gucio też śpiewa.. hi tylko że tak śmiesznie skrzeczy, piszczy, gada do siebie po swojemu.. Z niecierpliwością czekam aż zacznie się śmiać głośno bo na razie się tylko uśmiecha i czasem jak mnie zobaczy to wydaje takie śmieszne dźwięki zachwytu :sorry2:.. A wasze dzieciaczki kiedy zaczęły chichrać się głośno?

reklama
MamoFranusia ostatnio pytałam kiedy Franio zaczął się śmiać głośno a dziś mój Kubunio się zaśmiał kilka razy jak się z nim wygłupiałam i jak się sama do niego śmiałam. Jeju jakie to słodkie i fajne usłyszeć śmieszek swojego malucha :tak: Buziaki

my też własnie bijemy brawo, robimy papa, dajemy buziaka. ale czasem komendy się mylą ;)
dziś hesia ma 10 miesięcy. jeszcze trochę i myślę, że bedzie latać. w chodziku biega po calym domu, a za rączki chodzi już bez chwiania. no ale nie wiem, czy mam się z czego cieszyc hahah. to się dopiero zacznie. ;)
pozdrawiamy was mroźnie ;)

Hej :)
Maciuś ma jak na razie 3 ząbki i strasznie mamę nimi gryzie :)
robi papa (chociaż nie zawsze), daje buziaczki, wie gdzie są różne rzeczy (jak się go o coś pytam), .. to mi tak na szybkiego przyszło do głowy :)
jak chcesz wiedzieć coś więcej to pytaj. A Helenka co potrafi?

Witajcie dziewuszki:)
troszke mnie nie było, bo się okazało, że Julek miał zapalenie płuc prawostronne:( i bylismy w szpitalu:( dziś wyszliśmy.. i mam nadzieje , że już będzie dobrze..jeszcze parę dni antybiotyków .. a niby zaczeło sie od kaszelku a tu zapalenie płuc:(
Oj działo się w szpitalu - ryk , bo nie w domu i zawrót głowy, ale już dziś baje swoje ukochane ogląda i jest oki:-D

Aniołek Kubulek taki słodki:-)

Future gratki dla Hesi za 10 miesięcy:) Fajniucho jak dzieciaczki już latają i rozrabiają hehe

Pozdrawiam

reklama
megi oby julek już zdrowy byl!

krysiaczek no Hesia też tyle umie, papa, buzki, brawo, cacy. no i robi na nocnik. za kazdym razem jest siusiu i dusi kupke, ale kupka tylko 2 razy dziennie ;)

poza tym, jak sie pytam gdzie dziadzio, to się obraca i szuka dziadzia. jak mowi idz do taty to szuka taty.
no ale chyba największy sukces to nocnik, i ile pieluchj zaoszczędzonych. czasem rpzez dzien ma jednego, dwa pampersy. no ale trzeba byc regularnym w wysadzaniu. mi latwoe mowic, bo siedze w domu z małą, więc mogę regularnie wysadzać...

Do góry