Yolanta
Kicia
aniolek, Megi - dzieki za odpowiedzi!:-)
W takim razie pewnie wroce prywatnie do dr Sroki (o ile jeszcze przyjmuje
, ostatnio u niego bylam lata temu). Ja sie tu przyzwyczailam do tego, ze ciaze prowadzi lekarz rodzinny (a konsultacje sa u kobitek, ktore ciezarnymi sie zajmuja tylko), badania ginekologicznego nie mialam zadnego, a USG poki co 2 razy, bo wiecej w sumie nie bylo potrzeby. Zdrowe dziecie mi rosnie, a ciezarnych tu jest chyba wiecej niz w PL, wiec ten system daje rade widac. No, ale powoli musze sie w glowie przestawiac znow.
Tylko dzis zglupialam, bo nie wiem w koncu, czy potrzebne bedzie zaswiadczenie o opiece ginekologicznej od 10tc, zeby becikowe dostac. Tu ginekologa niet i bedzie smiesznie, jak sie okaze, ze to jest powod do tego, zeby jednak nam tego nie wyplacic
. A ten tysiaczek do przodu na dzien dobry dla malucha to zawsze jakas pomoc, wiec bylabym lekko mowiac niepocieszona. Ale coz, trzeba byc dobrej mysli, optymizm w ciazy to podstawa i bede sie jej trzymac kurczowo!
Buziole i zdrowka dla malenstwa Megi, niech nie martwi mamy jakimis alergiami.
W takim razie pewnie wroce prywatnie do dr Sroki (o ile jeszcze przyjmuje

Tylko dzis zglupialam, bo nie wiem w koncu, czy potrzebne bedzie zaswiadczenie o opiece ginekologicznej od 10tc, zeby becikowe dostac. Tu ginekologa niet i bedzie smiesznie, jak sie okaze, ze to jest powod do tego, zeby jednak nam tego nie wyplacic

Buziole i zdrowka dla malenstwa Megi, niech nie martwi mamy jakimis alergiami.