reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

edit:
a tak wogole to z kad wiesz ze to bylam ja?? ;p;p

Wiem, wiem też żałuje ale z mężem byłam a on zasuwał jak szalony :))) Widziałaś mnie :) miałam czarną kurtkę do kolana i szalik w kratę, włosy jasne do łopatek (migliśmy szybko) bo do ortopedy się spieszyliśmy, następnym razem na pewno zagadam :*
A poznałam cię ze zdjęć jakie umieszczałaś tu na forum :)))) i tych z Misią w chuście i tych z chrzcin.

reklama
Katarinka faktycznie Oilatum jest rewalacja...ale mojemu nawet to nie pomagalo...a ta najwieksza butla za 70zl starczyla na jakies 3 tygodnie.

A tu zdjecie mojej Malej Paskudy :)

Gaja kochana dzięki za pozdrowienia i ucałowania dla Lenki, ucałuję ją na pewno! :))) będzie to milion pierwszy raz ;)
Wyobraź sobie że dzisiaj zrobiła mi koncert nie chciała zasnąć w końcu wzięłam Dentinox i jej posmarowałam dziąsełka a tu kolejny ząb się przebił! już piąty! teraz dwójka się wyrżnęła górna :) dałam jej paracetamol i zasnęła w końcu....

A Wikuś cudny! i jaki już duży i ile ma włosków na główce :) super chłopczyk! ucałowania od nas :***

A co do Oilatum to ja w aptece internetowej kupuję (jak jest w promocji) za 45zł! także ta cena 70 masakra! a bez promocji 58zł. Powiem szczerze że Balneum jest jeszcze lepsze niż Oilatum, mają taką samą cenę a Balneum jest wydajniejsze.

aniolek moja jak miala 2,5 miesiaca to zaczela mi przesypiac cale noce, ale wiesz, mowią, że to ewenement ;) teraz kilka nocy się budziła, ale nie dziwię się, dziś wyszedł ząbek ;)

aga jak moglas nie zaczepić larvuni! eh....chociaż misiulinke uszczypnąć ;) ja ją zaczepiłam pierwszy raz na poczcie ;) ja byłam gruba, ona jeszcze chuda ... a potem ja bylam chuda, a ona zgrubla...a potem byly już dwie dziewczynki córcie i spotykamy się do dziś ;)

katarinka, ja uzywałam nivea baby, a teraz uzywam hippa. szamponu i oliwki i jestem zachwycona. oliwka jest bardzo wydajna, szampon tez. a do kąpieli uzywam lawendowego (kojący jakiś) johnsona. polecam.

Future gratulacje dla Helenki! w końcu się przebił, zobaczysz jak teraz jej migiem będą wychodziły, u nas ciągle się coś dzieje... ;)

Wiem wiem ale Larvunię widziałam w ułamku sekundy....no po fakcie też się zastanawiam czemu... ;))))

hehehe no trudno aga nastepnym razem zaczepiaj ;-)
Future tu tez GRATKI dla Hasi za zabale :-)

Future jak zdrowko? Moze kawa jutro? Daje Frucia do przedszkola, mic mu nie jest... ta piatkowa goraczka byla chyba jednodniowa. Choc chyba katar u niego widze :baffled: Nie jestem pewna bo nie smarka ale nos jakby zatkany byl.

edit:
Future oki doczytalam, Ty chora ;/

Future, gratulacje dla Helenki! Drugi ząbek, no no, super.A jak szybciutko się pojawił.

Mòj Franciu przeziębiony.Wczoraj kilka razy zakasłał,ale wydawało mi się, że zakrzsztusił się ślinką, a dziś kaszle częściej i mocniej.Jedziemy do lekarza.

MamoFranusia zdrówka dla Synka :* mój też czasem pokasłuje, ale rzadko także raczej wszystko ok.
Future jak nie było ząbków to nie było, a teraz 2 na raz się pojawiły? :) fajnie - gratulacje dla Córci

Wiecie co, nie mogę się nadziwić, że mój mały to taki zmarzluch.. widać, że wdał się we mnie.
Jesteśmy w domu.. ma na sobie body z długim, śpiochy i 2 bluzki i dalej mu zimno - ręce lodowate, czkawki dostaje.. masakra jakaś. A mnie coś gardło pobolewa :baffled:

Miłej niedzielki :tak:

mama Franusia zdrowka!
aniolek no cos ty ze tak go w domu grubo ubierasz... moja w bodziaku na dlugi rekaw + spodenki lub spioszki. Tez miewa raczki zimne, ale taka natura u niej, ona nawet latem potrafila miec zimne. Bo tak cala ciepla. Bidulek...

Future ZDROWIEJ!

reklama
larvunia widzisz Kochana, jeszcze w szpitalu od razu po porodzie kazali mi wziąć małego do łóżka, przykryć kołdrą, przytulić bo nie trzymał za bardzo ciepła i widocznie zostało mu tak.. Przy okazji zapytam o to lekarza, bo bardzo mnie to niepokoi, żeby tak grubo ubrany i marzł..

Do góry