reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Dzięki dziewczynki. Na razie nie jest tak źle z tą buzią. Krostki nie są czerwone tylko po prostu taka kaszka, ma może ze 2 krostki z ropką. Będę obserwować. Mam nadzieję, że nie dojdzie do stanu zapalnego.

Kinga
dzięki za foto kurcze faktycznie u Twojej małej strasznie to wyglądało. Mam nadzieję, że u nas się tak nie skończy :(
gaja mój mały ciemieniuchy w ogóle nie ma.
A powiedz mi Ile ta dermatolog bierze za wizytę Kochana?
Gratuluję drugiego ząbka, buziaki od Madzi i Kuby :*
Pozdrawiam Was

reklama
Hej dziewczyny, doszły mnie słuchy, że u nas w szpitalu, żeby rodzic z mężem to trzeba wcześniej to zgłosić, wiecie coś na ten temat, jak wcześnie to trzeba zrobić, gdzie, komu? .
Szczerze powiem że pierwsze słyszę....my nic nikomu nie zgłaszaliśmy i nikt nie robił żadnych problemów (jedna osoba może być przy porodzie, problem jest jak jest więcej ludzi).

helo.
gaja moja czasem sie chyli, ale za to dupke podnosi juz i staje na kolanka. już płza mi po calym pokoju. az stracj pomyslec, co bedzie z amiesiac. w sob ma 7 miechów. o rany jak to leci... ale ząbków ni ma :) no i ciemieniuchy tez nia ma, ani razu nie miala nic a nic.

kinga przykrio mi, ze twoja tak się mećzyla, ale widze, z tego co piszesz, ze uczulona na inne mleka. szkoda. ja mojej podaje juz jesc wszystko, i kaszki na modyfikowanym tez. a nawet robie jej czasem zwyklą mamme na mleku prosto od krowy (mamy dojsca w wiosce). raz w tygodniu sie staram robic na krowim mleku. i znosi super.
wczoraj dostala manne z musem jagodoym (z mojego lasu ;) i zajadała się jak nie wiem...widze, ze lubi.
co do obiadków to wszystko wcina, nawet ostatnio kupilam jej sloiczek spagetti bolonese, ale zazwyczaj sama jej gotuję. wczoraj np brokuły, szpinak i indyk...

Cześć Wam kochane piszę bo usłyszałam w Radio (wcześniej czytałam ale jakoś myślałam że "NAS" nie dotyczy bo nigdzie nie wymieniają nazw specjalnie!) o skażonym mleku z Chin po którym tyle dzieciątek zachorowało....:((( nigdzie nie wymieniają nazwy firmy podają tylko że robili je dla koncernu szwajcarskiego a NESTLE jest koncernem szwajcarskim!!! Więc jak podajecie mleczko dzieciątkom tej firmy to uważajcie, nie chcę nikogo straszyć ale
Chińczycy dodawali jej cyt: "Melamina służy m.in. do wyrobu tworzyw i nawozów sztucznych, farb i lakierów. Ze względu na wysoką zawartość azotu jest stosowana przez oszustów do zawyżania wyników badania zawartości białka w mleku. Nieprzyswajalna przez organizm ludzki, prowadzi do kamicy, a nawet niewydolności nerek".

Sprzedam infacol 40mg /ml , termin ważności czerwiec 2012. Nr serii: W0079A.
Nie otwierany, orginalny, w kartoniku.

Kupilam wiekszą ilość swojemu dziecku, ale okazał się zbędny, wiec ten nie używany odsprzedam (za polowę ceny) za 8,00 zł + przesyłka.

moze ktoras potrzebuje?? W g-wie odbior osobisty, w tedy bez kosztow przesylki;-)

reklama
Do góry