reklama
mamoośka
Fanka BB :)
Boże.Przykro mi bardzoAntoś jest już ANIOŁKIEM (*)
witam
Dzisiaj o godz 12:00 przedwcześnie przyszedl na świat mój syn. Urodził się w 24 tyg. ciąży. Lekarze nie dają szans, ale kiedy w poszukiwaniu informcji na temat porodu w 24 tyg. ciązy trafiłem na to forum i ten wątek nabrałem nadzieii którą już zaszczepiłem w żonie i za to chciałbym podziękować.
Dzisiaj o godz 12:00 przedwcześnie przyszedl na świat mój syn. Urodził się w 24 tyg. ciąży. Lekarze nie dają szans, ale kiedy w poszukiwaniu informcji na temat porodu w 24 tyg. ciązy trafiłem na to forum i ten wątek nabrałem nadzieii którą już zaszczepiłem w żonie i za to chciałbym podziękować.
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Większość naszych skrajnych wcześniaków nie miało szans, ale są z nami. Trzymamy kciuki, dużo siły dla Was.
reklama
Majka_22
Fanka BB :)
Rafall, tu na forum są mamy wcześniaków z 23 tygodnia, którym się udało. Mam nadzieję, że i u Was będzie dobrze! Mamy Was w pamięci i trzymamy kciuki, żeby i tym razem maluszek okazał się silniejszy niż przewidują lekarze.
To bardzo ważne, że udało Ci się podnieść żonę na duchu. Dziecko wyczuwa nastrój rodziców.
To bardzo ważne, że udało Ci się podnieść żonę na duchu. Dziecko wyczuwa nastrój rodziców.