reklama
Tak naprawdę również podziwiam swoją córcię za wytrwałość i dzielne znoszenie bólu. Mam nadzieję, że w przyszłości nie będzie pamiętała złych chwil. Niestety ze względu na bezpieczeństwo naszych dzieci(mam jeszcze synka) postanowiliśmy już kilka lat temu nie zamieszczać nigdzie ich zdjęć. Bardzo serdecznie pozdrawiam.
A
Anna88
Gość
Witam.
Urodziłam dziewczynke w 23 tyg.ciazy wazyla 450g niestety zyla tylko pare godz. z tego co czytam na forum w 24 tyg ciazy jest szansa zeby dziecko zylo nie moge sie z tym pogodzic ze brakowal jej tylko zaledwie tydzien aby byla dla niej szansa (
Urodziłam dziewczynke w 23 tyg.ciazy wazyla 450g niestety zyla tylko pare godz. z tego co czytam na forum w 24 tyg ciazy jest szansa zeby dziecko zylo nie moge sie z tym pogodzic ze brakowal jej tylko zaledwie tydzien aby byla dla niej szansa (
G
gabrysiaa
Gość
Witam - ja urodziłam w 24 tygodniu ciąży -córeczka ważyła 570 gram i żyła tylko godzine, do wcześniactwa doszło zakażenie wewnątrzmaciczne podobno...
mamoośka
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo że wasze maleństwa odeszły.Bardzo wam współczuję,a swoją drogą każdy dodatkowy dzień w brzuchu mamay zwiększa szanse na przeżycie.Ja jestem mamą dzieciątka urodzonego na przełomie 25/26 tyg z wagą 750g.Moja niunia też miała niewielkie szanse na przeżycie ale jej wola walki i życia przezwyciężyła wszystko
Teresiatko
[url=http://www.suwaczek.
kobialka -wspolczuje bardzo ,ale mam nadzieje ze tym razem urodzisz zdrowego bobaska -trzymam kciuki
Moja przyjaciółka tez dokładnie to samo przeżyła o czym pisze Encja. Myślę że to nawet o tej samej osobie myślimy. Powiedzcie prosze że wszystko będzie dobrze z maleństwem- ma jedyne 24tygodnie..
reklama