reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poród naturalny czy cesarka?

reklama
Zolza popytam o okulistow, jeśli chcesz to w poniedziałek będę na Karowej to mogę zapytać jak oni traktują taka wadę.?
A co do seksu to ja zbieram siły na termin porodu, może tym razem uda mi się na własnej skórze doświadczyć metody naturalnego znieczulenia w postaci masażu i nawilzenia.....;:-)
Naprawdę seks w ciąży jest nam potrzebny, to nie jakiś banał; pamietam jeszcze ze studiów jak miałam ginekologie to tłumaczono nam ze dobry seks zastępuje garść tabletek bo np. chroni przed skurczami, twardnieniem brzucha, porawia krążenie, przestaje głowa boleć itd...,,

Oj, byłabym Ci baaardzo wdzięczna! Poproszę! :happy2:
A na ból głowy najlepszym lekarstwem jest seks, niezależnie od ciąży - i piszę to całkiem serio! :-)

Moj slubny tez o tym wie, wiec jak nie mam ochoty to mowie ze mnie kregoslup boli i gardlo (co by alternatyw nie szukal) :-D

Zebrra jutro będę o 11 na oddziale patologii ciąży bo mam ocenę szyjki i zmianę pessara, o 13 mam konsultacje i Echo serca u doc Dangiel a o 14 mam wizytę u swojej gin. Możemy się spróbować się spotkać. Może prześlij mi swój numer to się zdzwonimy, albo ja wysle tobie mój.

Zołza ja mam -7 w obu oczkach i pytałam mojej gin o cc przy takie wadzie. Powiedziała, że to stare przekonania (tak samo czytałam w książkach i w necie) i teraz tak naprawdę duża wada wzroku nie jest wskazaniem do cc. Tak naprawdę chodzi o stan siatkówki i tu już koniecznie musisz udać się do okulisty aby zbadał tą siatkówkę. Ja też się wybieram ale póki co mnie nie stać na kolejnego lekarza, może po wypłacie...

reklama
mi to samo powiedziała ginka co tobie traschka...ja mam startą jedną tarcze w oku ale sie to tez pewnie nie kwalifikuje...uf jeszcze tyleprzed nami badań .... a najgorsze jest to ze tak naprawde nikt ci nie zagwarantuje ze ci sie wzrok nie pogorszy....

Do góry