reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poród naturalny czy cesarka?

Tusenfryd18 - masz ... niesamowitego syna :tak: Zawstydza Tatę....
Ja po okuliście - brak wskazań do cc, ale przy okazji się okazało, że być może kiedyś w jednym oku trzeba mi będzie pogmerać laserkiem. Uśmiałam się przy tej wizycie i badaniu nieco albowiem dwie dziewczyny przed mną wychodziły i mówiły, że jest to najgorsze badanie z całej ciąży ( faktycznie grzebanie w oku nawet znieczulonym przed kilka a nawet kilkanaście minut do miłych nie należy ) no to ja pomyślałam, że niebieskiego cuda nie miały. Tak czy inaczej wyszły jak z krzyża zdjęte.
Jak mnie dziś koleżanki zapytały czy myślę o porodzie to odparłam, że nie mam na to zupełnie czasu i zajmę się tematem gdy się rozpocznie. I tyle.

reklama
Tusen jaki dojrzały ten twój synuś, wspaniały chłopczyk i taki mądry :-)
katamisz przestań się użalać nad sobą. Już raz urodziłaś- szlaki są przetarte :tak: Dasz rade i nie waż się myśleć inaczej!!!
forever dobre podejście :-)

forever - ja ostatnio miałam mierzone ciśnienie w oku takim dziwnym cyrklem z kółeczkiem to dopiero hardcore :) za peirwszym razem myślałam że uciekne ale po znieczuleniu nic nie boli tylko tak śmiesznie ciężko na oku jest :)

Cyrkiel nie, ale za to taka trójkątka tulejka a i owszem. :baffled:
Ramari - siedzenie, rozmyślanie i denerwowanie się na zapas to nie w moim stylu - życia szkoda :tak:
Katamisz - dobrze będzie :happy2:

Ja mam dyskopatię lędźwiowo - krzyżową odcinka L5 S1. Chyba wolałabym cesarkę, bo boję się, że po porodzie mój kręgosłup będzie w tak złej kondycji, że nie będę mogła się dzieckiem zajmować.

Do góry