reklama
Mysiochomis
:*
Mysiochomis, Carmella Wy to naprawde wielkie optymistki jestescie skoro muzyczka bedzie, czas na wybor piosenek itd NO chyba, ze zzo zaplanowane to wtedy rozumiem, przy zzo mozna juz sie relaksowac.
Ollena muzyczka i tak będzie bo sobie pielęgniarki puszczają radyjko a mi muzyczkę moją może Chiacho włączyć i nie muszę mieć do tego zzo. Położne nawet załatwiają nastrój romantyczny w pomieszczeniach żeby się relaksować (ciakawostka... no ale fakt przyciemnione pomieszczenie wzmaga wydzielaniu oksytocyny). Się zobaczy co to będzie...
Carmella
Mama Marcela :)
ooo ja bym chciala przyciemniane .. a nie jakies szpitalne lampy
czarnula83
Fanka BB :)
ja chce przyciemnione i muzyczka w tle moze sobie radio grac zawsze to człowiek bedzie czekał konca piosenki i czas szybciej zleci hehe
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja drugiego syna rodzilam calkiem po ciemku, bo mnie swiiatlo zdraznilo. OCzywiscie na moment wyjscia zapalili swiatlo, bo przeciez po omacku by nie odebrali ale wtedy to juz mi bylo wsyztsko jedno. A za pierwyszm razem tylko lampke mialam zapalona
Martusia22267
no właśnie ja się boję jak u mnie będzie goić się ta rana po cc...:-(
WIOLKA1509
dziewczyny a widzialyscie ze na czerwcowkach dzis dwie cesarki byly? maluszki sa juz na swiecie i samodzielnie oddychaja
reklama
Podziel się: