reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród -nasze oczekiwania i obawy.

mąż nie dał się nabrać:) jest bardziej czujny ode mnie... ja po cc chodziłam zaraz w spodniach biodrówkach i szycia nie czułam, to zalezy od organizmu, u mnie goi się jak na psie:)

reklama
Mysiochomis, Carmella Wy to naprawde wielkie optymistki jestescie skoro muzyczka bedzie, czas na wybor piosenek itd;) NO chyba, ze zzo zaplanowane to wtedy rozumiem, przy zzo mozna juz sie relaksowac.

Ollena muzyczka i tak będzie bo sobie pielęgniarki puszczają radyjko :p a mi muzyczkę moją może Chiacho włączyć i nie muszę mieć do tego zzo. Położne nawet załatwiają nastrój romantyczny w pomieszczeniach :p żeby się relaksować (ciakawostka... no ale fakt przyciemnione pomieszczenie wzmaga wydzielaniu oksytocyny). Się zobaczy co to będzie...

ja chce przyciemnione i muzyczka w tle :) moze sobie radio grac zawsze to człowiek bedzie czekał konca piosenki i czas szybciej zleci hehe

ja drugiego syna rodzilam calkiem po ciemku, bo mnie swiiatlo zdraznilo. OCzywiscie na moment wyjscia zapalili swiatlo, bo przeciez po omacku by nie odebrali ale wtedy to juz mi bylo wsyztsko jedno. A za pierwyszm razem tylko lampke mialam zapalona

No mi niestety rana po cc przeszkadzala:-(Musialam nosic takie majty na brzuch i spodnie wyzsze:tak:Po zdjeciu szwow juz bylo lepiej:tak:Teraz w ciazy caly czas majtki pod brzuchem nosze i jest ok:tak:

jeśli chodzi o cc to wszystko zalezy od organizmu kobiety i lekarza, ja miałam szczescie, jedno i drugie było ok, zagoiłam się szybciutko i bezproblemowo.

reklama
szczerze mówiąc troszkę się dziwie że my wszystkie tak dzielnie się trzymamy:) teraz nawet jesli któraś z nas się rozpakuje to luz:) najgorsze za nami:) ja zaraz po świetach zaczynam mobilizowac Kazia do wyjscia na zewnątrz:):):)

Do góry