reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

reklama
Ciekawe czy to wpływ ciąży czy co?Ale koło 21.00 to już oczy na zapałkach no i popołudniu też nie lepiej ale wtedy staram się coć robić

Ja z kolei "odrabiam" rankami.
Może faktycznie już nasze organizmy mają "dosyć" i w ten sposób informują nas o tym ??? :-[

A jak śpicie w nocy. Bo jakoś dziwnie mam, że im bliżej porodu tym w nocy śpię lepiej, tzn. i tak się budzę po 2 razy, ale u mnie to już jest super.

Anna - śpię rewelacyjnie (no może za wyjątkiem dzisiejszej nocy, ale to przez moje nieposkromione nerwy) Nawet zaczęłam się obawiać, że po urodzeniu dzidzi to mały zacznie płakać a ja wyrodna matka to prześpię ;)

patka No właśnie to samo chodzi mi po głowie. Nawet mi przyszła to głowy taka bzdura, że pierwszą fazę porodu prześpię. Ale szkoda, że nie można odespać na zapas.

reklama
Wiecie a ja mam takie głupie myśli żebym tylko nie zaczęła rodzić w nocy...bo jak ja dam radę taka niewyspana...z zarwaną nocą ;D

Do góry