reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

ze mną coś zaczyna się powolutku dziać....
w nocy krzyża nie czuję, bo tak boli...w dzień nawet sioę schylić nie mogę..., mój organizm chyba zaczął się oczyszczać, bo dziennie chodzę do kibelka, spijam wszystko jk wielbłąd, zęby mi się ruszają, mam opuchnięte dziąsła, nos mi krwawi a na twarzy pojawiły się drobne krostki....
a kiedy chodzę mam wrażenie, jakbym zaraz miała upuścić brzuch, niunia ciągnie strasznie w dół...

reklama
Dziąsła również mi okropnie krwawią i ostatnio mam też niespokojne noce, ciągle się budzę, sikam, kłucia w brzuchu ...to już tuż, tuż

uchem meza, to nie uslyszysz...trzeba miec jakis "wzmacniacz" ;) ja mam taki prosty stetoskop od cisnieniomierza i tez nie slysze, ale takim normalnym moj brat malutka osluchal ;)

POlozna przychodzi z taka drewniana tubka :laugh: ale to fajnie wyglada, jak sie przystawia do brzucha i po chwili taki wielki rogal ma na twarzy :laugh:

JA MAM TWARZ W CIAPKI OD 4 MIESIECY BO MALENSTWO UCISKA NA WATROBE A JAK MAZ POSLUCHIWAL PRZEZ STETOSKOP CORKE TO ONA KOPLA PROSTO W NIEGO POZNIEJ DOCHODZIL DO SIEBIE PRZEZ GODZINKE

Kaszu! Ja chyba bym nie wytrzymała z podekscytowania wiedząc że w sobotę mam iść na poród.
Jejku, a u mnie też coś się dzieje.Ból w miednicy, w krzyżu, straszny ucisk na pęcherz.I to "oczyszczanie" organizmu.Kurcze kurcze...

NIe dość że czuję się okropnie to i wyglądam tak samo.
Nie wychodzę z domu żeby ludiz nie straszyć.

img01596ue.jpg

reklama
Do góry