reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

Aniu trzymam kciuki.
Wracaj do nas prędko rozdwojona, szczęśliwa i gotowa do zaczęcia nowego wątku pt: fotki naszych dzieci. :laugh:

reklama
ANIA ale super...mimo to że urodzisz we wrześniu to pamiętaj ze jesteś naszą październikową mamą..
jejku...ale..no nam niespodziankę zrobiłaś...ale dzidzię dużą masz.. taki klocuszek...Wracaj szybko z dzidzią i wysyłąj fotki..czekamy..

Nie zapominajmy też o Joliku.
A Frezja to już też, w bramkach startowych stoi. ;)
Zmienimy się jeszcze z paździrnikówek we wrześniówki. ;D

reklama
aniu jak fajnie! rzeczywiście nieźle się położna pomyliła...
a ja mam zamiar z październikówki zmienić sie w listopadówkę...
swoją drogą która z was wie jak to jest z tym zwolnieniem pod koniec ciązy?? tzn. czy od 38 tygodnia to trzeba brać już urlop macierzyński, bo lekarz nie może wystawić zwolnienia???? tak nam dziś położna powiedziała i zaraz mi ciśnienie podniosła, bo moja kadrowa mówiła, ze jak się jest na zwolnieniu przez dłuższy czas, to normalnie lekarz daje cały czas zwolnienie, a nie żaden urlop macierzyński dwa tygodnie przed porodem... że można sobie wziąć go na te dwa tyg. przed, ale to raczej biorą babki co całą ciążę pracują...
chyba mnie szlag trafi jak się okaże, że faktycznie mam 2 tyg. przed porodem brać już urlop macierzyński! a co jeśli urodzę w 42 tygodniu?? to tez jest ciąża w terminie... znaczy miesiąc macierzyńskiego mi zleci jeszcze w ciązy??? boże! niech mi któraś powie jak to jest, bo mnie krew zalewa gorąca moja latynoska...

Do góry